KAKBAK & BOOKBEAT

.

.

INLÄGG I SAMARBETE MED BOOKBEAT

.

.

.

img_2521-2

.
.

Lite spänning i köket!

.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

Vet ni, nu när det är höst på riktigt och löven virvlar och regnet vräker ner (ja det gör det verkligen just nu) så är det så himla mysigt att baka! Gillar verkligen att röra ihop en kaka eller kanske knåda en bulldeg för att det är så hemtrevligt – både nyfixat fika och sen doften som sprider sig… När skatterna kommer hem från skolan och det doftar ljuvligt nybakat ända ut på gatan:)

.

.

Idag bakade jag lite tillsammans med Ewa Fröling genom appen BookBeat. Himla hemtrevligt det också, att lyssna på en spännande novell samtidigt som man donar runt i köket..

.

.

.

.

img_2540


.
Hittade en lagom ”chokladkakbaklång” novell av Camilla Läckberg som heter Änkornas Café. Riktigt ruggig var den faktiskt, brrr..

.

.

.

img_2531

.
.
.

BookBeat.se har fler än tusen titlar och både läs och ljudböcker inom alla genrer så det finns verkligen något för alla där.

.

.

Just nu får ni mina läsare lyssna och läsa så mycket du vill i en hel månad gratis på BooBeat.se om du bara anger koden houseofphilia vid registreringen. Appen laddar du ner här och det är ingen bindningstid – bra va?:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

<script type=”text/javascript”>var tsCsId=17595357;</script>
<script type=”text/javascript” src=”http://script.tailsweep.com/js/cs.js”></script>

3 kommentarer till “KAKBAK & BOOKBEAT

  1. Inspirerande som vanligt på många sätt! Fina bilder! Fotar du Raw eller Jpeg? Vad använder du för objektiv?
    Kram Anna

  2. Tack nu ska jag äntligen börja lyssna på böcker.Har inte läst en bok på flera år och aldrig kommit igång med att lyssna på böcker.Inspirerande som vanligt💛

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg