TRENDIGA KROMADE NAGLAR

.

.

.

img_3030-2
.
.

Finns inte mycket som slår den fräscha känslan som nyfixade naglar ger! I många år brydde jag mig väldigt lite (eller inte alls) om just naglarna men när man väl börjat ha välmanikyrerade proffsgjorda sådana – ja då är man “fast”:) Idag var jag nere hos Harmoniq en sväng med Moje och gjorde snyggelisnygga kromade naglar – det är det allra hetaste nagelmodet just nu tydligen (Maurits ville dock inte sova en sekund i vagnen av någon märklig anledning så det tog lite tid att få till naglarna idag med en baby i knät:)

.

.

.

img_2982-2

.

.

Gick för ganska korta praktiska rosénaglar och blev jättenöjd med den där eleganta tokblinka färgen..

.

.

.

img_3028

.
.

Söta Nattis, som gör mina naglar på Harmoniq, berättade att hon använder skonsam mjuk gelé på mig. Man ska inte ha hård gelé (det har jag också haf!) för det är då man exemplevis kan slå sönder sin egna nagel eftersom de blir så hårda och stumma. Den coola kromeffekten blir när det borstas på ett silvrigt eller guldigt puder på den vanliga och färgade gelén (jag fick rosékromfärgen genom att ha rosa gelé under) Det är alltså inget vanligt “glitternagellack” vi talar om här:)

.

.

.

.

.

Hello snyggingar!

.

.

.

.

Lill-lördag har vi idag och nu händer det en hel del nytt och intressant ska ni veta hos den bloggerska – hemliga projekt sker just nu bakom “kulisserna” och det är jättespännande och mycket som ska fixas och roddas med och snaart kommer ni få veta…:)

.

.

Idag var alltså jag och Moje varit nere på stan en sväng och hade mysig lunchdate och sen var vi hos mamsen och papsen och hälsade på för lite bebisgos. Dagarna går verkligen i supersnabbt tempo nu med en baby och tänk att lilleputten redan är 5 månader… Känns som det gått ett par månader bara? Det gäller att passa på och njuta av allt mysigt med en bebis varje varje dag (yes jag är en sån där mamma som bara ä l s k a r bebistiden. S å himla mysigt. Det där lite “jobbiga” med barn kommer ju mycket senare när de div magiska trotsåldrarna dyker upp hela tiden! Tar de aldrig slut???;)

.

..

Nu sover iaf Moje och tjejerna är på dans och jag ska passa på att kika på Bacheloravsnittet som jag missade igår! Verkar vara en s å lovande såpasäsong (av det man fått se på trailern iaf:) Någon av er som kollat??

.

.

.

Ha nu en riktigt fin kväll nu alla bloggisar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “TRENDIGA KROMADE NAGLAR

  1. Ärligt Petra värre dynga och yta , innehåll??? Bachelor hö hö !!! Trodde lite mer om dig :)))

  2. Jag kollar oxå på Bachelor😁😂 ska bli spännande o se vad ditt nya projekt blir. Trevlig kväll

  3. Alltid så fina bilder!! Blir alltid lika inspirerad att kika in hos dig. Och det här med fina naglar kan man inte leva utan, haha. Jag menar allvar 🙂 Superfina! Kram

  4. Fina naglar!💅🏻 Bacelor kan ja inte missa , har en bekant som är med:) så hejjar såklart på henne👍🌹

  5. Haha tittar också på Bachelor! Blev fast förra säsongen, hehe. Nu är en kollegas frisör med, så det är lite extra spännande 😉 Jättesnygga naglar! Måste testa crome-grejset – håller det bra eller blir det lätt repigt? Jag har också gelé (pulver), då brukar lack iofs sitta bättre. Jag har frågat tidigare, men frågar igen pga tappat bort svaret – den där underbara tavlan, får man fråga vad det är? 🙂
    Höstiga kramar från ett ruggigt Örebro!

Comments are closed.