TROLLA LITE MED KNÄNAFREDAG

,

,

,

img_3112-2

.

.

Aaaah – vilken fredag! Har haft en tokviktig deadline idag och har suttit (eller legat) och jobbat hela dagen med det och samtidigt varit krasslig och haft ont i kroppen och halsen + haft en vääldigt pigg och kry och glad bebis brevid. Yes ibland får man vara lite superwoman! Fast jag har ju men superman också och det mina söta bloggisar är jag så himla  g l a d för. Att få en riktigt omtänksam och uppmärksam man i sitt liv är något jag önskar alla damer men jag vet ju att det inte är så och tyvärr inget givet (Och alla damer är ju inte det heller för den delen)  Jag kanske svävar iväg ordentligt nu känns jag haha men jag är bara så tacksam ibland över min H och det vi har<3

.

.

.

img_3119-2

.
.

Idag tog H med sig Moje på lunchen så att jag kunde jobba ostört en stund och var och köpte finaste fredagsblommorna och chokladpraliner och lite favoritmat från Sushi Yama. Såå gulligt:)

.

.

.

img_3136

.
.

Höstig härlig bukett i matsalen från mästarna nere på Mästerblomman på stan (absolut bästa floristerna i Västerås)

.

.

.

img_3161

.
.

Todelooo – där har vi visst dagens bloggerska själv! Krasslig, småstressad bebismamma men glad ända (och väldigt kär:)

.

.

.

.

Ikväll har vi alla barnen hemma och det ska mysas riktigt ordentligt! Jag har lovat fixa oxfilé, potatisgratäng och mammas hemgjorda bearnaisesås till middag – det är en av skatternas favoriträtter – och sen blir det familjefilm (kanske nya Djungelboken!) och glass i stora lass i tvrummet en trappa upp!

,

,

,

Önskar er alla en riktigt fin fredagskväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “TROLLA LITE MED KNÄNAFREDAG

 1. Vad snällt av honom!fin bukett (=
  Du ser ändå så pigg och fräsch ut fast du är krasslig (= och du passar väldigt bra i den där gröna färgen på tshirt (=
  Ha en fin fredag med familjen!
  Kramar

 2. Är också så tokkär i min man, den finaste som finns och han har varit min i 19 år nu<3
  Fin helg önskas till er alla!

 3. Så härlig bukett.
  Hur är storleken på toppen så snygg färg tänk beställa men är osäker på storlek.

  Tack på förhand ha en fin helg

 4. Vad är det för en lampa ni har över matbordet? Är det en PH lampa, i så fall vilken modell?

Comments are closed.