FREDAG NERE PÅ STAN

8g1b3488-2

Igår tog jag och mina två minstingar och H en fredagseftermiddag nere på stan! Vi promerade den korta biten ner (ja vi bor i gamla villakvarter som ligger liksom på en kulle ovanför centrum) och Maurits hade det extra gosigt i sin vagn i den nya åkpåsen

...
8g1b3500


.

Som jag nämnt tidigare så finns det ju numera hur mycket fint som helst till bebisar och det är bara så himla kul. Yes jag har fått en ny hobby – samla på tokfina bebisgrejer haha:) Som denna fluffiga varma sak att åka runt i från Elodie Details (köpt här i stan på en fysisk butik som heter Arosbaby) Åh jag lev helt kär i det där akvarelliga mönstret med stensöta och små ekollon i kombo med  päls, skinn och gulddetaljer.

.

8g1b3495-2
.

Moje älskar verkligen sin vagn (på sig hade han en jättesöt cashmeremössa från Livly och en ljusgrå Molooverall i fleece som man ja knappt ser på dessa pics:)

.

8g1b3499-3

Hade ju Bugaboovagn till Bea precis som vi nu har en till Moje och jag är mer än nöjd med dessa. Bästa vagnarna tycker jag. Så himla stadiga och enkla och smidiga och inte minst snygga. (Moje har en lite ”elegantare” variant med quiltat foder och som heter Buffalo Classic ) Barnvagnsmobilen kommer från CamCam. Gillar pasteller till min lilla bebispojke och färgerna beige-ljusblå-mint-grått och fina mönster.

..
8g1b3514-2


.

Och där är gårdagens jag nere vid ån på stan! Mätt och belåten efter lunch i form av en klassisk ”Råbiff på Hatten” (ääntligen har de tagit tillbaka denna fantastiska specialare på menyn igen)

,

8g1b3525-2
.

Fredagsshoppingen i påsarna = godsaker från Hemmakväll och lite fint från Newport. Min fab fuskpälsjacka kommer från Modesto om någon undrar över den (Det är duktiga Beapluttan som har tagit korten på mig btw!)

.

.

Idag står det bla en tur iväg till färghandeln, balettövning och en playdate på lördagsschemat!

.

.

Ha nu en finfin lördag raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “FREDAG NERE PÅ STAN

  1. Men Gud så avundsjuk jag är på er som har ”vagn barn”! 😉 Båda mina barn har verkligen ogillat vagnen fram till de va runt 1 år!

    Och så söt han är lilla Moje! Honom hade man gärna bytt plats med!

  2. Fint han har det Moje! Har sneglat på pälsen en tid. Men undrar lite vilken stl du har? :))

  3. Sötis!!

    En undran: jag tycker det är svårläst med den ljusa grå texten. Det går inte att ändra den till mörkgrått? Blir lättare att läsa 🙂

  4. Förslagsvis, starta en insta med ”mojjesbloppis” sälj alls fina grejer/ kläder han inte längre använder.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg