SNART SKA LILLPRINSEN DÖPAS

8g1b3838

 

8g1b3843-5

.

Ääntligen är det dop på gång!

.

Heeeej soliga Fredag!

..

Inbjudan ovan som jag hittade till Maurits dop tyckte jag bara var så söt och den beställde jag hos Petite Charlie (finns här) och det är så skönt att vi äntligen fick till ett dopdatum. Har ju pratat lite löst om det ex antal gånger men inte fått tummen ur så att säga:9 Nu blir det ett lite mindre dop för de närmaste och det känns så mysigt och alldeles lagom.

 

Hur mår ni annars vänner? Själv har jag varit på sjukhuset idag inför en operation som kom lite hastigt… Ska göra en liten ärrplastikoperation och fixa till mitt fula kejsarsnittssärr nu på måndag. Skatterna har ju höstlov nästa vecka och vi hade planerat att göra en resa söderut och till Mölle och bo på Grand Hotel men jag är inte såå sugen på att göra en längre bilresa med ett sår på magen… Vi får se vad vi hittar på ist!

.

Nu ska jag ta tag i en mailhög som nästan svämmar över här och sen blir det en tur ut i det underbara höstvädret!

.

Önskar en riktigt fin fredag!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “SNART SKA LILLPRINSEN DÖPAS

  1. vad fina kort! kanske kommer behöva göra samma så jag undrar vart du ska opereras? Trevlig helg!

  2. Vad fin han är lille killen💙
    Hoppas du får en skön helg och lycka till med operationen 😊
    Kram till dig

Comments are closed.