MED BOOKBEAT I BADRUMMET

annons

8g1b3687-2
.

Dags för morgonfixet inne i badrummet och de dagliga ”ritualerna” jag gör när barnen kommit iväg till skolan och lille Moje sover förmiddagsluren. En lugn och soft och skön stund då jag tar hand om mig själv lite extra..

.
8g1b3680.
8g1b3678
.

Ett rogivande dagligt moment helt enkelt och då brukar jag även passa på att lyssna lite på en bra bok. Gärna något svenskt och spännande och jag gillar verkligen elegant crime-böckerna om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff av Denise Rudberg. Nu har jag börjat lyssna på den senaste som heter På sex meters djup (s å bra) och den finner man på BookBeat.

.

.

Som jag nämnt tidigare så har jag alltså ett samarbete med ljudbokstjänsten BookBeat där vi erbjuder på er mina läsare en h e l månad fritt lyssnande om ni anger koden houseofphilia i kassan! Bra eller hur? (Erbjudandet gäller endast nya användare) Det finns mängder av titlar av välja bland hos BookBeat och man får lyssna precis hur mycket som helst (Obs – det är ingen bindningstid)

.

.

KRAM

.

<script type=”text/javascript”>var tsCsId=17598403;</script>
<script type=”text/javascript” src=”http://script.tailsweep.com/js/cs.js”></script>

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “MED BOOKBEAT I BADRUMMET

  1. Tipsa gääärna om bra produkter, snälla!!:-))
    vad använder du när du har/får så fin lyster/glow i ansiktet??
    Önskar er en fin lördag.

  2. Er det mulig å søke etter tidligere innlegg? Jeg ser etter bilder av tavlene i Beas rom.

  3. Älskar den läckra fyrkantiga vasen med rosorna i. Var kommer den ifrån???
    Kram <3

Comments are closed.