HALLOWEENHELG HOS OSS

8g1b3861-2
.

Det har varit lite läskiga ”typer” här hemma hos oss i helgen! Eller läskiga och läskiga, lite mer så där tokgulligt otäcka kanske:) Bea var iaf utklädd till tuff fladdermustjej igår men var inte ute på ”trick or treat” med vännerna för det har vi äntligen lärt oss ska ske på imorgon måndag (den 31:a okt alltså) Klänningen med lite fluga som skatten har på sig är så söt så den kan man ha annars också och kommer från Lindex, cape från Partyland och kängor från Dr Martens

.
8g1b3867-2
.

Söta godispåsarna kommer från Lindex de med

.


8g1b3981-2
.

Yes lilleputten fick också vara fladdermus! Den sötaste ever<3 (Plyshoverall med vingar från Lindex)

.
.
8g1b3881
.
.

Halloweenlördagsgodis från Hemmakväll

.

.

.

Gääääsp!

.

.

Seg bloggerskan som sitter här i jamasen i soffan denna soliga söndagsmorgon… Vi hade lite vänner över igår och ja det var både supertrevligt (så pass trevligt att jag bjöd på robotdans minsann och det händer inte för ofta) och blev liite sent. Men nu ska vi äta en brakfrukost extra allt (brukar hjälpa mot tungt huvud) och det doftar just nu ljuvligt av scrambled egg, bacon, bake-off bröd och nybryggt kaffe nere från köket. Bäst att kila ner så jag inte blir utan något!

.

.

Kikar in snart igen med lite pics från dukningen igår!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “HALLOWEENHELG HOS OSS

  1. Men det här med busandet… Jag har ju läst att det ska ske på fredagen innan allhelgona. Bus på fredagen, ljus på lördagen. Vad är det som gäller egentligen?!? Nån som vet?

    Söta barn iallafall 😊

Comments are closed.