NYOPERERAD

8g1b4002-redigera-2

.

Yes här ligger jag idag – lite ömklig och mörbultad men som alltid bortskämd med massa kärlek (och gott-gott:) Blev ju opererad i magen igår och det var därför jag inte kikade i till er på hela långa dagen. Det var mitt fula kejsarsnitt (jag snittades i början av maj när jag fick vår Moje och då var det tydligen fel på utrustningen som skulle klamra ihop min nyförlösta mage vilket resulterade att det tog  nästan två månader för ärret att läka) som gjordes om”och jag hoppas hoppas nu verkligen att det blir ganska mycket bättre och finare än vad det var. Jag blev sövd under operationen och känner mig lite så där småsvajig och öm idag och trött..

. 

8g1b4046

8g1b4056

8g1b4073

.

Mumsar saltlakritspraliner från Småstadens eget lilla lyxiga choklaterie som H var så gullig och köpte idag, läser magasins som jag fått levererade och tittar på spännande The Fall (säsong 3 har precis anlänt på Netflix!)

.

.

Så nu vet ni dagsstatusen med denna bloggerska! Hoppas vara piggare imorgon och ha ganska mycket mindre ont (även om jag tänker ta det superlungt någon vecka för att ärret ska läka bra). På något konstigt sätt så gör det nästan m e r ont i magen nu än när de tog ut en hel bebis ur den och sydde ihop och allt.. Måste vara att jag saknar alla de där supereuroforiska ”jag-har-fått-en-frisk-bebis” krafterna denna gång!  Kändes ju som man skulle kunna göra vad som helst då. Nästan iaf:)

.

.

Ha nu en fin kväll snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “NYOPERERAD

  1. Så jobbigt att behöva göra om . Ångrar du inte att du inte födde på det naturliga sättet?

    1. Nej det gör jag aldrig. Trots allt. Att föda vaginalt var inte ett alternativ för mig då jag hade så pass jobbiga vaginala förlossningsupplevelser. De var 1000 ggr läskigare/ondare/värre än mina magoperationer. Allt gick ju så bra och fint vid kejsarsnittet förutom läkningen efteråt

  2. Trist när sånt händer, ( och jobbigt och smärtfyllt antar jag….) men bra att det kan åtgärdas ialla fall. En Bamsekram till dig,ta hand om dig nu och vila <3
    Monica i Rom

  3. Jag gör som dig-försöker döva min smärta med choklad. Opererade in ett gummiband idag för att förebygga inkontinens. Har så väldigt ont men rekommenderar detta ändå. Efter graviditeter och förlossningar kan man få hjälp-om det behövs!
    Krya på dig!

  4. Krya på dig<3

    The Fall är ju så j-kla bra:) Har strecktittat på 3:e säsongen nu och OMG! Det är så himla spännande…När kommer säsong 4 tro? Ska det dröja lika länge som mellan 2:an och 3:an?

    Susanne

  5. Krya på dig fina du! Det ser trots allt lite mysigt ut där i sängen. Stanna där så länge du kan…hi hi..

  6. Hoppas det blir bra med ärret, mitt har jag också fixat till efteråt och är jättenöjd😊
    Må så gott och varm kram/Annsofie

  7. Krya på dig!
    Bästa chokladen som finns från Mälarchocolateriet. Den skyndar på tillfrisknandet 🙂

  8. Måste tipsa om en ny serie (för mig) där det släpps 1 avsnitt i veckan på Netflix. Hittills är det 5 avsnitt släppta och det är ”Designated Survivor”.
    Det handlar om Vita Huset och massa drama och spänning, med Kiefer Sutherland i huvudrollen.
    Som en blandning av House of Cards och Homeland:)
    Jag sträck-tittade igår. Kunde inte sluta!

    Hoppas du mår fint idag!
    Susanne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg