TID FÖR ATT SPELA

annons

8g1b4654

Världens bästa vintermystips kommer här – sällskapsspel! Inget nytt påfund direkt jag veet men i dessa ajfån-ajpad-dator-playstation-tv-tider är det inte alltid man tar sig tid att umgås kring ett vanligt spel och det är ju faktiskt så himla härligt. Så när ALGA frågade om vi ville ha lite nya roliga spel så tackade jag glatt ja.

.

Idag dukade jag fram lite extra gott mellis när skatterna kom hem från skolan och tog fram några spel. Tände brasan och ljus och satte på skön julmusik (det önskades Michale Bublé så det fick det bli:) Kändes som en riktigt bra dag att rå om mina kära små lite extra här hemma när den stora världen är helt upp och ner..

.8g1b4727

Utanför vårt casa  ligger snön kritvit och tjock just nu och det är bara såå fint och krispigt vintrigt så klockorna stannar. Sån här typ av Disneyvinter älskar vi eller hur?:)

.

8g1b4651

8g1b4674

Inne i värmen mös alla ordentligt med kanelbullar och varm choklad med fluffig vispgrädde på toppen..

.

8g1b4590-2

Spelet tjejerna spelade var detta – Algas Tribalance. Perfekt spel för tre visade det sig och himla enkelt att förstå men ändå lite så där lagom klurigt att spela (från 6 år).

 

8g1b4684-3

Bra spel ska göra alla deltagare engagerade

.

8g1b4691

Innehåller lite så där lagom med ”retmoment” så man kan få vara nöjd när det går lite sämre för medspelaren (när jag var liten hade mamma och pappa ett spel som de kallade för ”grinspelet” då någon av oss tävlingsinriktade syskon ofta började lipa när vi spelade detta och förlorade. Det var ”roligt”:)

.8g1b4705

Och spänning! Ett bra spel ska så klart vara spännande.

.

8g1b4716-5

8g1b4721-2

Har lovat mig själv och mina skatter att vi oftare ska ha helt nätfria dagar! Det får bli den här vinterns motto – bara för att det är fler innetimmar den här kalla mörka tiden på året så ska det inte bli fler surftimmar. Många fler mysiga sällskapsspeltimmar ska vi ha däremot!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “TID FÖR ATT SPELA

  1. Åh så mysigt och fint så man inte kan se sig mätt. Vart kommer de fina små husen på öppna spisen ifrån?

  2. Underbara bilder på de fina tjejerna och kul som omväxling till mat- och modeinlägg. Lite bullar går an 🙂

  3. Ah du har det så sinnssykt fint 👍😍elsker alt med innredningen. Ser ut som en drømmelunsj og veldig kos 😊

  4. Hej fina! Var kommer ert soffbord i från? Vi håller på att bygga nytt hus och ser framemot lite nyheter på möbelfronten bär det är dags att flytta in i februari. Tack för inspiration och härliga bilder. Önskar dig/er en mysig helg. Kram A

  5. Var har ni hittat er underbara persiska matta? Har letat massor efter en som går i de färgerna. Kram

Comments are closed.