ÄNTLIGEN

paranoid-netflix-series

.

Tjingeling måndag!

.

Ska inte tråka ut er med dagsstatusen på denna dunnderförkylda bloggerska utan bara avge en rapport om vad som just ju händer här hos mig! Jag och Moje hänger uppe i allrummet – älsklingen på sin matta på golvet jollrandes och lekandes med alla sina favvorsaker och jag liggandes frussen under täcket i soffan tittandes på en ny serie som är sååå spännande och bra! Måste bara tipsa er alla om denna. Älskar att  bli helt fast i riktigt spännande och lite ruggiga psykologiska serier som ex Marcella, Bron, Midnattssol (just nu på söndagar på 1:an för er som missat denna) och The Fall. Nu har jag äntligen funnit ännu en krimserie i samma genre, den brittiska Paranoid, och kan bara inte sluta kolla! Japp några av kriminalarna är lite smågalna i denna serie med (verkar ju vara ”inne”) och de är så sköna karaktärer och den är så där lagom rå (inte jobbigt-Seven-se-inälvorna-kladd-rå  som ex Bron) Nej jag ska inte avslöja något mer utan se den helt enkelt och ni gillar riktigt bra krimserier (dock så finns det bara en säsong eftersom serien är så ny)

.

.

Nu – mata hungrig bebis!

.

KRAM

.

.

3 kommentarer till “ÄNTLIGEN

  1. Å. Började på the fall i lördags å har sett hela första säsongen. Älskar det! Å marcella var med bra så lägger helt klart den här till min att-se-lista! Krya på dej(ska själv jobba i morron efter två veckor hemma med lunginflammation)

  2. Då måste du se Luther som är i samma genre! Också lite galna karaktärer om man säger så

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg