SNAAART PIGG

8g1b5771-3

Mitt lilla hjärta och mitt sällskap här hemma! Så himla go, nöjd och glad bebis alltså<3 Som t u r är verkar Moje klara sig från megaförkylningen som drabbade mig — man blir ju alltid lite extra rädd för influensor och virus och bakterier när man har en liten bebbe hemma.

.

8g1b5769-3

.

8g1b5803-2

Som jag nämnt flera gånger så finns det ju så gaalet mycket fint och kul till bebisar numera. Inte svårt alls för mamman att hitta saker till liten att fingra på:) Kolla bara fotoalbumet a la bebisstyle ovan (funnen på NK barn)

.

8g1b5807

.

Hela familjen finns i Mojes lilla färgglada album och han gillar verkligen att titta på oss (han jollrar glatt iaf när han gör det så man kan ju hoppas:)

.

8g1b5766.

8g1b5825-2

.

Nu är jag iaf på bättringsvägen och snaart ja tom  imorgon tror jag minsann att jag är normallpigg igen och hyfsat kry så att jag kan göra alla de grejer som m å s t e göras! (och så håller jag tummarna att ingen mer i familian blir sjuk)

.

.

Önskar er alla läsare en fin lill-lördagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “SNAAART PIGG

 1. Hej.
  Jag har läst din blogg i många år och du inspirerar verkligen! Däremot har jag nog aldrig kommenterat men nu var det dax.. Vilken fin liten kille alltså, otroligt söt!
  Kram från en läsare i Borås

 2. Hej! Tack för en fin fin blogg! Vi ska förbi Västerås påväg till landet på fredag och tänkte stanna till med barnen för pizza. Det skulle ju vara sååå gulligt om du ville tipsa om ett bra ställe!! 1000-tack på förhand

 3. Åh vilken kul bok! Vad är det för märke på den? Tänkte om det går att beställa? 😊

   1. Tack vad snällt att du svarade på min kommentar!! 😊 Nu har jag. Något att gå på iaf! God jul på dig!

 4. Tack för inspirerande och trevlig blogg!
  Vill så gärna köpa det söta tygalbumet, NK leksaker har det inte, har inte haft det heller säger dom. Var på NK köpte du ditt?

 5. Han är ju så fin och den där boken med bilder på familjen var ju kärt! Synd att jag inte sett denna bok tidigare, får kanske bli en till nr 4 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg