1:A DECEMBER

8g1b5874-3

Titt in i Beatrice rum!

.

.

.

Hej December!

.

.

Så himla härligt va – nu är julmånaden äntligen här på riktigt! December är verkligen en favoritmånad för mig precis som säkert för många av er också gissar jag. Älskar att mysa till det lite extra så där var och varannan dag. Som imorse då det var lucköppning och Bea var bara såå pepp på det (Lolo var dock mindre pepp eftersom hon önskat sig en viss sminkkalender och bara den och som sen visade sig vara slut i hela landet. Japp jag kollade och nej hon ville absolut  inte ha någon annan. Trulle i sin tur  kan nog inte tänka sig något tramsigare än just lucköppningar) Vi satt i soffan jag och skatterna (ja inte storebror då, han sov) och tittade på Selmas Saga som alla tyckte var en suuperba tvkalender. Sen hade jag gjort mysfrukost och tänt massa ljus i köket och fixat riktig tomtegröt och färska frallor med goda pålägg och choklad..

 

 

8g1b5863

8g1b5875-2

8g1b5879

8g1b5878

Förra året hade Bea typ 7 kalendrar men i år har hon bara två. Det blev helt enkelt alldeles för låång procedur att stå och pilla med alla dessa små pappluckor varje skolmorgon och för mycket med tre godiskalenderar varje dag. I år hon fick välja e n godiskalender själv nere på NK-konfektyr när vi var där och det fanns många fina så hon valde länge med omsorg (jag tror hon tog den maffigaste haha – hon är inte dum den lilla rackaren:) Paketkalendrar slutade jag med efter två barn av lathet/alltid-vara-ute-i-sista-minuten (oh my g o d om jag hade behövt slå in 96 minipaket den sista november)

.

.

Yes idag är jag pigg igen och ska nu fota ett jobb och sen ta tag i x antal mail här!

,

,

Ha nu en fantastisk decemberdag raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “1:A DECEMBER

  1. Så mysigt ! 🙂 Säg till när Bea ska sälja sin maileg samling 😉 Letar efter ett liknande dockhus till min tjej, sååå gulligt! Ha en fin dag!

  2. Oerhört vacker adventskalender! Och kul att hänga upp en stjärna där vid draperiet, man blir ju lätt fast i tänket att de måste sitta i ett fönster.

  3. Haha, ja jag har nog sju st själv 🙂 Men det är ju nästan ett jobb att öppna alla. & jag har också slutat göra egna kalendrar, bara att slå in 24 paket tyckt jag var jobbigt eftersom det oftast är så små grejer så det blir knöliga och inte så fina paket. Bättre satsa på fina julklappar till jul.

  4. Så fint! Och ja adventtiden är härlig. Jag har önskat mig en egen kalender i flera år, men tydligen får jag vänta mer. Hursomhelst – ett tips på lättsam paketkalender är en sagokalender. Jag har återanvänt min i snart 15 år till barnen. 24 röda kuvert med en saga eller julsång i varje. Och när jag har lust lägger jag ibland i en liten överraskning till varje barn 🙂

  5. Fniss….så många paket hade du inte behövt fixa med! Den stora bryr sig inte…den lille är för ju för liten…så då har du bara två tjejjer ☺️ #easypeasy

  6. Om du menar body shops kalender så gick jag förbi ett antal här där jag bor på västkusten. Vill du att jag hjälper dig med den så bara hör av dig! Ha en go helg!

    1. Snälla, du förstår väl att hon inte menar Body Shop?? Den finns ju överallt! //Amanda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg