GARDEROBSMAKEOVER

annons

namnlost-2-3

Ovan: pics på ELFA´s sprillans nya skjutdörrar, Linear, designade av  en av Sveriges mest hyllade formgivare Hanna Werning! Fyra snyggelisnygga mönster finns det i denna serie; Gravity, Mimic, Zac och Flow (plus helt släta skjutdörrar och de med spegel)

.

..

Todeloooo måndag!

.

Just nu så sågas det och skruvas och monteras det här hemma en våning upp! Två så rara herrar från ELFA är nämligen på besök och håller på att bygga Lolo´s nya och superfräscha måttanpassade garderob och s o m hon har längtat efter den här dagen. När man (snart) är tonåring så vill man ju ha en massa bra smidig förvaring för alla kläder och koll på sina grejer och inte ha allt i väskor (som skatten faktiskt har fått ha sina kläder i ända sen i våras då vi lät riva hennes gamla rum) Och det blir ju såå bra (var uppe och tjuvkika nyss) Ska så klart visa er resultatet sen när allt är klart!

.

img_1011-6

Det är alltså här som det händer grejer! Detta får blir “förebilden”:)

.

.

Om ni är nyfikna på garderober och de nya skjutdörrarna helt utan ram i serien Linear kan ni kika på ELFA´s film om dessa här. Där berättar Hanna om hur hon tänkte när hon designade skjutdörrar med reliefmönster inspirerade av ELFA´s historia (Kan ni förresten gissa vilka av dessa 6 dörrar det är som Lolo ska få?:)

..

.

KRAM

.

HOUSE of PHILIA i samarbete med ELFA

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “GARDEROBSMAKEOVER

Comments are closed.