FEJJAR MED BRIDGET & BOOKBEAT

annons

8g1b6130-2

Todeloooo från städandet häromdagen som faktiskt var rätt kul (nåväl) när jag hade lite underhållning samtidigt! Nytta med nöje är aldrig fel och genom BookBeat-appen på paddan så lyssnade jag på Bridget Jones Baby av Helen Fielding under tiden (jag har ju inte hunnit se den på bio)

.

8g1b6145-5

Här nere i källaren torkas det golv tillsammans med Bridget och Marc Darcy – blir s å mycket roligare då:)

.

8g1b6133-3

Dammar och dammsuger! Som jag skrivit tidigare så tycker jag att det är så mysigt att lyssna på ljudböcker – man hamnar liksom i en annan värld trots att man gör sin vanliga vardagssysslor samtidigt.

.

.

Om ni vill testa på ljudboksappen BookBeat ni också så kan ni nu göra det GRATIS i hela 4 veckor om ni anger koden houseofphilia! Här hittar ni erbjudandet (och 2 gratisveckor ändras till 4 gratisveckor med koden) BookBeat har tusentals titlar och både ljudböcker och e-böcker och det är ingen bindningstid.

.

.

KRAM

.

.

Psst!  Ett jättebra tips till julklapp – du hittar BookBeats nya presentkort här! Prisnivåerna är: 1 månad: 169 kr, 3 månader: 449 kr, 6 månader: 849 kr.

<script type=”text/javascript”>var tsCsId=17600885;</script>

<script type=”text/javascript” src=”http://script.tailsweep.com/js/cs.js”></script>

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “FEJJAR MED BRIDGET & BOOKBEAT

  1. Jag brukar stoppa lurarna i öronen och lyssna på poddar när jag städar och hemma fixar med sådant som är trist. När det ska
    piffas så lyssnar jag på musik i stället.

    Det går så mycket lättare med lurarna i öronen.

    Kram Kamilla

Comments are closed.