SÅÅÅ SEGT

8g1b6176

Sånt här blir man glad och lite piggare av! Årets första vackra julklapp från bästa Modesto-Jenny som H hämtade på posten nyss och så ett par nya Elle för inspo. Vad det är i paketet ska jag visa en annan dag (annars kan ni tjuvkika på @houseofphilia:)

.

.

Tingeling torsdag!

.

.

Yes här fortsätter krassligheten! Gaaah. Har nog aldrig varit med om seg och dryg förkylning. Fick ju vara frisk i helgen (eller inbillade jag mig kanske) och så i måndags så slog den till på mig igen fast lite annorlunda som en twist. Mindre snuva och rinnande ögon och istället en helt galen hosta + halsont. Verkar vara något som går denna ”två-veckors-förkylning”, flera har sagt att de har haft eller har hört om damm. Jag hoppas inte hela familjen blir smittade nu för man vill ju absolut inte vara sjuk när det är jul och allt och det är massa kul på gång.

.

.

8g1b6183

Hur har ni det med alla julklappar bloggisar – har ni hunnit shoppa alla än? Det har INTE jag! Precis som vanligt haha. Att vara ute i god tid är ju inte riktigt ”min melodi” om man säger så även om jag ibland försöker..(häften är i box iaf:)

.

.

KRAM

.

..

15 kommentarer till “SÅÅÅ SEGT

  1. Vi är nog inne på vecka 4 av den sega hostan som började med rejält halsont och tappad röst som avslutning för att sen börja om och då blandas med täppt näsa. rethostan är ju så irriterande för både den som hostar och den som ligger bredvid, då den jämt kommer nattetid..eller tänker man mer på den då kanske.
    Men hursom så är det jättesegt och här är alla 4 i familjen inblandade.

  2. Hej Petra. Undrar varför det inte längre går att hitta dina arkiv i bloggen ??Saknar det jätte mycket då jag brukar gå tillbaka i din blogg & läsa & kolla på dina vackra bilder.Krya på dej! Kram/Marie

  3. Krya på dig! Du får passa på att vila och klicka hem det mesta via nätet, så slipper du stressa runt på stan sista dagarna:)

    Kram Susanne

  4. Krya på dig i massor!! Jag saknar oxå dina arkiv i bloggen, så kul att få se dina fina bilder.

  5. Vi hade en liknande variant i början av hösten. Det är tyvärr så dystert att den håller i sig mkt längre än såhär, vi höll på hela familjen i 5-6 veckor! Det var som att man glömt bort hur det var att vara frisk 🙂 Krya på er!

  6. Åh vad segt med förkylning i juletid!
    Vi nätshoppar de flesta klapparna, tycker det är så smidigt. Vissa gör till och med vackra julpaket.
    Säger som flera andra..saknar arkivet jättemycket!
    Kryakram från mig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg