CHRISTMAS WISHES

annonselsajul

.

1. Åh, en ny varm och snyggelisnygg vinterjacka skulle jag gärna vilja få i julklapp! Denna coola, lyxiga och inte så där helt vanliga (hurra!) från New York-märket The Smirk skulle jag inte ha något emot direkt (önska kan man alltid:)

2. Enkla vackra smycken med små men tydliga detaljer älskar jag. Märket Blue Billie är en ny upptäckt för mig och deras serie med måne (finns halsband också) är helt underbar.

3. En mjuk fin och tidlös sjal i grått snälla tomten! Och inget mönster tack som tex denna från Day. Funkar till allt och alltid.

4. Nytt dofta gott är alltid kul och lyxigt att få. Allt från LA-märket Ragdoll gillar jag så jag är rätt säker på att denna parfymolja i finfin flaska även doftar helt ”rätt” (Ska vara lite träig och ”tuff” och innehåller cedarwood/sandalwood/iris/amber)

4 Härlig mössa från FWWS. Mmmm. Så där babymjuk, fluffig och gosig – som ett litet varmt moln uppe på knoppen.

5. Små sockersöta örhängen och varför inte i form av fyrklöver från Pernille Corydon  – dessa får gärna ligga under granen!

6. Är ju otroligt svag för skööna mysplagg som ändå är så passa snygga så att de även funkar  utanför hemmet. Ragdoll är som sagt en favvis i den kategorin och de har m a s s o r som jag skulle kunna tänka mig..

.

Bara lite förslag i all ”enkelhet” tomten! Och till alla er som vill vara tomte själva så kan jag berätta att allt detta underbara ovan + allt annat i butiken Elsa Leonie just nu är nedsatt med hela 20%! Även 20% på det som redan är nedsatt alltså. Missa verkligen i n t e detta erbjudande om ni vill fynda nu.

Koden som gäller är: Philia

Gäller: from idag den 11 dec tom den 15 dec.

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “CHRISTMAS WISHES

  1. Kan inte påverka allt som jag skulle vilja .. men jag kan välja att avstå från päls för det känns ändå uppnåeligt och som ett medvetet val.

  2. Fin jacka men håller med Lin ovan. Köpte själv en liknande jacka för några år sedan och fick sådant dåligt samvete pga av pälsen att jag knappt använde den och bestämde då att mitt val för framtiden är bara pälsfritt.

    1. Hadde vel heller fått dårlig samvittighet av å kjøpe en jakke til nesten 10.000 kr… Jeg må leve i en totalt annen verden enn dere damer her inne. Ingenting kan rettferdiggjøre et slik kjøp. Men det er meg…

  3. Avstå (gärna) från pälsen. Är ren tortyr, för mode, finns ingen ”snäll” päls för djuren. Är insatt i ämnet, men finns snygga alternativ till jackor. Lätt beslut att ta. Annars mycket fint och inspirerade som vanligt.

Comments are closed.