LUCIAMORGON

8g1b6302-48g1b6298

Vårat casa i vacker vintermorgonskrud! Himlen var alldeles alldeles purpurfärgad imorse och jag var tvungen att tassa ut i pyjamasen och Uggs och ta ett par pics:)

.

.

Todelooo Luciadagen!

,

.

Hoppas ni mår fint! Här känns det faktiskt bättre idag – kanske är det tack vare gårdagens dunderingefärakur:) Tänker hur som helst inte göra många knop idag för nu ska jag blir frisk på riktigt först (men lär sig ju av misstagen liksom!) 

Idag gick jag upp först av alla och gjorde riktig mysfrukost och bakade saffransscones till mina älsklingar. De blev s å goda, med vispat smör och hallonconfiture, och receptet hittar ni här. Sen blev det så klart Lucia på tv:n som ju i år var från Varbergs fästning och jag tycker nog att det kan vara ett av de fräschaste Lusseprogrammen SVT gjort någonsin eller vad tycker ni? Mycket stämningsfullt, klassiskt, snyggt och rart (barnen gillade också) Flickorna fick frisyrer med glitter i håret innan de försvann till skolan och ikväll ska Bea, som tur är också är pigg och kry idag, ha sin Lucia i kyrkan.

.

Önskar er alla en magisk Lucia!

.

.

KRAM

.

.

15 kommentarer till “LUCIAMORGON

  1. God Luciamorgon!
    Ett tips mot förkylning är att riva ner ingefära i yoghurt eller liknande… hockus pockus så kan den vara borta!

  2. Vilken fantastisk mamma du är som ordnar så mysigt för familjen och så fint ni har juldekorerat ert hus. Krya på dig!

  3. Så vackert, du är verkligen duktig på att fånga stämningen i dina foton. En liten kul sak: direkt när jag såg bilden (innan jag läst texten) tänkte jag att nu skriver hon att hon ”tassat” ut. Och mycket riktigt! Jag har följt dig i alla år och kan min ”House of Philia-lingo”. 🙂
    Kram Mia

  4. Vilken saga…snöskrud på Lucia, saffransscones, glada små barn och total lycka🌟🌟🌟
    Kram till dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg