JULKLAPPSJAKTEN

8g1b6474-3

Yes nu är den verkligen igång – min julklappjakt 2016! Igår var jag nere på stan och fann faktiskt massa fint (oh my så mycket tung a påsar det blev..). Älskar att Newport flyttat till en galleria i Småstaden – måste vara den ultimata presentbutiken (och sånt plus att man får fina lyxiga paket där – herregud det får man v e r k l i g e n inte i alla butiker)

.

8g1b6484-2

8g1b6487-2

Och nu kan man tom shoppa Ladureé i vår lilla stad! (På Newport alltså) Man behöver inte ta sig till Stockholm, Paris eller NY längre! Ja inte shoppa macaroons då utan dofta gott i massa olika varianter. Mina flickor älskar sockersöta Ladurée så det fick bli lite sånt till julklappshögen..

.

.8g1b6499-2

Blev lite smått till tomten också där på Newport – bla dessa spegelljusstakar. Älskar dem. Så enkla men med tyngd och så snygga typ överallt (och inte är de särskilt jättedyra heller – tror det var 200 kr styck. Julklappstips)  Tror vi kommer få se mer och mer spegelgrejer i interiörer framöver.

.

Nu ska jag piffa till mig ordentligt här för idag vankas minsann ”lilla julafton”!

.

.

Ha nu en underbar lördag girls – stressa inte för mycket och  passa på och n j u t av den mysiga juletiden! Bara en vecka till julafton men allt ordnar sig och det blir alltid jul hur som:)

.

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “JULKLAPPSJAKTEN

  1. Åh jag älskar din blogg!! Du får mig på så bra humör! Ett riktigt vitaminpiller är du!

  2. Vi är så gott som klara med klapparna här, bara mor, far och svärmor kvar.
    Vilket underbart julväder ni verkar ha på andra sidan, avis! Här i slaskeborg är det så grått så grått..
    Perfekt om spegelgrejer kommer tillbaka, har både stakar och skrin som jag ställt undan för att jag tröttnat. Var ju väldigt mycket speglar på exempelvis möbler för ca 6 år sedan, minns att jag dog för ett skrivbord helt klätt i speglar. Nu känner jag inte alls för det längre haha, men kanske kommer!

    Ha en fin kväll,
    Kram Catta

  3. Hej!
    Din slutkommentar bör lyftas åter igen:
    ”Ha nu en underbar lördag girls – stressa inte för mycket och passa på och n j u t av den mysiga juletiden! Bara en vecka till julafton men allt ordnar sig och det blir alltid jul hur som:) ”
    Så sant! Hellre umgås i jul med avslappnade människor som har lite damm i hörnet än hysteri i rösten av att den ”borde” har gjort det och det…..

  4. Jag är helt såld på Newport inne på NK. Absoluta favoriten! För andra året i rad har vi köpt gemensam julklapp i form av möbler därifrån, jag och mannen min 🙂
    /Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg