FINASTE HALSBANDET

8g1b6619-3

..

Vinterns finaste lilla halsband måste väl var detta från Blue Billie! Jag är iaf riktigt glad i det här enkla med en liten söt guldmåne och julglittrig kedja (och det fann jag här för den som undrar.)

..

Nu –  tomtegröt och lite skinksmörgås och julmust. Snart – Bachelorfinalen på sjuan!

.

.

KRAM

.

,

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “FINASTE HALSBANDET

  1. Jobbigt med denna julstress. Som du säger blir jul ändå 🙂 men vet själv hur man vill ha det och lätt för andra säga.
    Ett tips dock Ica Maxi hos oss i alla fall där kan man handla hemma. Sitta och klicka i vad man vill ha och åka och hämta kassarna när det är klart el tror man även kan få hemkörning. Vet att man gärna vill klämma och känna lite men kan ju vara en sån sak att prioritera bort om man är väldigt stressad.
    Ja ett tips i alla fall från mig. Själv ligger jag nyopererad på sjukhus så det blir en lugn jul bara med man och barn. Men det får gå ändå och lite mysigt att bara vi tre och ligga på soffan och bli uppassad hela julen, hi hi.

    Stor kram Fia

  2. Dessvärre är ju alla halvmånarna slut, säkert i samband med rabatten som erbjöds här om dagen.
    -Så ingen större idé att tipsa om dem just nu…

Comments are closed.