BOOKBEAT I JULKLAPP

annons8g1b6732-3

.

.

Här hemma rullar ju (tyvärr) decemberförkylningen-mega-super-allan runt och runt och nu är det lilla Lolopluttan som är sjukast! Hostig och snorig och röd om nästippen ligger hon i sin säng och är ömklig. Vill ju så klart att hon ska krya på sig så fort det bara går så jag servar med c-vitamin och ingefärsshot och kall läsk (Coke funkar alltid som hitte-på-medicin när någon är sjuk i familjen här hemma haha) Så tassade jag även upp med Therese Lindgrens ljudbok Ibland mår jag inte så bra igår (passande titel inte sant) som Lolo önskat sig i pappersvariant i julklapp för att hon skulle få något att lyssna på och hon blev genast lite piggare och gladare. Det är det ju bara såå himla bra med BookBeat ändå – appen jag har där jag kan hitta nästan alla populära böcker på bara några sekunder. Ja varför inte ge bort en hel BookBeatprenumation i julklapp istället till de som älskar böcker! Det finns nämligen presentkort på BookBeat i 1, 3 eller 6 månader och ni hittar dem.här.

..

.

8g1b6756-2

8g1b6750-2

8g1b6754

.

Annars kan du ju, precis som jag, välja att själv prenumerera på BookBeat och som jag berättat tidigare så får ni nu lyssna gratis en hel månad om ni registrerar er här! Ange bara koden houseofphilia så lyssnar du hur mycket du vill  i 4 veckor istället för 2. Hur bra som helst. Det är absolut ingen bindningstid och det finns flera tusen titlar att välja bland.

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “BOOKBEAT I JULKLAPP

 1. Usch vad jag är trött på att höra om Bookbeat! Det blir för min del snarare anti-reklam. Sorry to say, men tänkte att det kanske vore bra för dig/Bookbeat att veta om reklamen går hem eller ej.

 2. Tips!
  Bakterier älskar socker…så försök skippa socker helt och hållet så tror jag hon kryar på sig fortare. Ingefära shoten är ju perfekt dock 🙂
  Jaa, mycke reklam nu..

 3. Liebe Petra,
  ich schreibe Dir aus Deutschland. Meine Tochter ist auch krank wie Deine – Gute Besserung!
  Welche Matratze und welchen Topper hast Du für Ihr Bett gekauft? Kann es nicht finden. Meine Tochter braucht eine neue und sie ist ganz begeistert von dem Zimmer und dem Bett. Ist die Matratze von IKEA?
  Freue mich auf Deine Antwort. Wünsche Dir ein wunderschönes Weihnachtsfest und viel Glück für 2017. Hoffe Du schreibst Deinen Blog noch viele Jahre, denn ich finde ihn mega toll.
  Liebe Grüße
  Christina

  Älskar Petra,
  Jag skriver från Tyskland. Min dotter är också sjuk som din – få väl snart!
  Vilken bäddmadrasser och vad du köpte för din säng? Det går inte att hitta den. Min dotter behöver en ny och hon är mycket glada över rummet och sängen. Är madrassen från IKEA?
  Ser fram emot ditt svar. Jag önskar er en underbar jul och lycka till 2017. Hoppas du fortfarande skriva din blogg i många år, eftersom jag tycker att det är mega stor.
  hälsningar
  Christina

 4. Håller med dig Karolin. All reklam om BookBeat har ju till slut blivit tragiskt rolig. Trist att så många inlägg nuförtiden är “Annonser eller I samarbete med”. Hoppas att jag har fel men jag upplever det som att Petra inte är så engagerad… men alla kan ju ha en “down period”.
  Får se vart det tar vägen…

 5. Håller tummarna för att du och din familj piggar på er, så jobbigt när alla är sjuka!
  du har en jättebra blogg.
  Kram Anita

Comments are closed.