NOORASTILEN

noora

.

Ni har säkert redan hört talas om norska ungdomsserien SKAM! Eller också har ni kanske inte det om ni inte precis som jag, och en hel del andra, är ute på div sociala medier och blir uppdaterade med allt “nytt och hett” och/eller har tonårsbarn som har koll. Serien är iaf superhyllad av alla som sett den och ja, den är bara såå bra. Den riktar sig till ungdomar men även de över 25 kan absolut uppskatta denna – alla har vi ju varit unga och kära och det är ju så mycket igenkänning. Jag har sett två säsonger (säsong 2 är fantastisk) när jag legat nedbäddad och varit krasslig (och Moje nannat) och är nu helt kär i den omtalade “Noorastilen”. Noora är karaktären ni ser ovan och hon är bara helt underbar på precis alla sätt! (Och suverän förebild för alla unga tjejer) Nu vill jag klippa håret i en tokblond page och ha knallrött läppstift, höga jeans, kängor och skjorta jag också. Japp det är år 1990 igen.

.

.

SKAM och Noora hittar ni på SVT Play.

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “NOORASTILEN

 1. Instämmer! SKAM är riktigt bra! Även om serien handlar om ungdomar har vuxna glädje av den. Om inte för annat än att få en i inblick i hurudant livet är för dagens ungdomar. Noora är ju en helt fantastisk person; vacker men framför allt mycket klok o insiktsfull.

 2. Som nordmann er det så utrolig gøy å se hvordan Skam engasjerer heler Skandinavia og nå også er kjøpt opp av amerikansk tv og det skal lages en amerikansk versjon (ingen slår originalen!) SKAM er og blir en helt fantastisk serie for både unge og voksne og er en absolutt MUST SEE!! Så gøy at du skriver om den her.

  God jul Petra!!

 3. Mina töser på 14 och 17 kollar på den. De tycker den är jättebra men själv har jag inte kollat in den
  /Ann-Sophie

 4. Jag håller verkligen med! Jag är 46 år och har älskat varje sekund av de tre säsongerna. Tredje kan man se på nrk.no och med norsk text går det hur bra som helst.

 5. Min son på 15 år tittar på den och säger att den är väldigt bra.
  Känner att nu måste jag också titta på den .

Comments are closed.