GOTTGOTT

.

Idag har jag (förutom att klä en gran, dukat juldukning, slagit in klappar, griljerat skinka, fixat ett litet pepparkakshus och bäddat rent i alla sängar osv) även gjort en Gotländsk saffaranspannkaka (efterrätt till  julbordet imorgon) och så ännu lite mer wienernougat (Wienernougat är mitt b ä s ta och enklaste julgodis. Såå gott) Fick en så himla mysig ny bok av Leila på posten, Sweet Christmas, fylld med läckra söta julrecept och jag blev så inspirerad när jag bläddrade i den idag (det finns dock inte recept på just saffranspannkaka i denna:)

.

Nu – ostar och vin och uppesittarkväll!

.

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “GOTTGOTT

  1. Mums… vad mycket du har hunnit med!! Skulle gärna önska receptet på Wienernougat …. 😉

  2. Vad skönt att bocka av på To do listan! Vi firar jul på Gotland i år och här kör vi klassiskt rött och vitt i år, och saffranspannkaka så klart!
    Önskar dig en fantastiskt God jul Petra🎅

  3. Måste bara berätta att din saltlakritskola gjorde succé på julens godisbord. M.U.M.S.!!! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg