VÅR FINA GRAN ÄR PÅ PLATS!

.

Lite pics från imorse då jag och liten trött Bea fixade till granen som togs in igår kväll! Yes en stor maffig gran blev det i år igen precis som förra året och den står åter i burspråket (Bästa platsen då den syns direkt när man kommer in genom ytterdörren!) Pyntet är mest samma-samma, det som är nytt är lite guldvimplar från House Doctor och Beas kristyrtomtar. Det är kulor från Svenskt tenn och Louise Roe och tokgamla från Åhlens och mässingspryttlar från Tennet, toppstjärna från Georg Jensen, broderade djur från Artilleriet och så det finaste av allt – mina tyska (dyyra) glasfigurer som symboliserar skatterna. Åh vad jag gillar de där. De är såna där viktiga julgrejer för barnen och måste vara på plats i toppen!

.

Så detta är alltså  ”årets gran” mina vänner!

.

.

KRAM

.

.

1 kommentar till “VÅR FINA GRAN ÄR PÅ PLATS!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg