MY FAVORITE STUFF

.

I Mojes rum idag! Lite julklappar står där på mattan…

..

 

.

Han fick finurliga, gosiga, bra och fina klappar (som ju sparven inte förstår alls än förstås) Det mesta var ju till han blir liite äldre, som en lära-gå-vagn och en bultbräda tex, men  en lära-gå-bil var nog den populäraste klappen (syns inte på bilden men det är ett ”vrålåk” för en sjumånaders:)

.

.

.

Och där ligger den lilla ljuvliga prinsen och sover eftermiddagsnapen som en stock. Fast i natt var han inte precis lika trött och inte nätterna före den heller.. Från att mer eller mindre sovit varenda natt non-stop 18.00-07.00 från 1 månaders ålder (ja vi har varit bortskämda) har han börjat köra värsta snurra-jollra-sparka-racet på nätterna sen ett par veckor (Inatt vaknade han 8 ggr!) Vad gör man?? Gaaah. Kanske är normalt för åldern (Maurits är snart 8 månader) men jag har nog förträngt ev såna här inte-sova-perioder med de andra barnen:S

.

 

Hoppas ni har det bra och mysigt så här under mellandagarna! Här hemma gör jag inte många slängar och det är såå skönt. Går runt i mysdressen och fixar våfflor till lunch till skatterna och tvättar och eldar i spisen och tar en liten prommis i stormen (oh my!) och bebismyser och n j u t e r av att inte ha några måsten alls:)

.

KRAM

.

.

18 kommentarer till “MY FAVORITE STUFF

 1. Efter ca 6 månader börjar barn drömma på ett annat sätt (hjärnan uppfattar mer stimuli och måste bearbeta dem under natten) och de flesta börjar sova mer oroligt. Alltså helt normalt, finns tyvärr inte så mycket man kan göra, man kan försöka begränsa stimulansen i den mån det går. Efter ett tag ”vänjer” sig hjärnan och allt brukar lugna ner sig. Lycka till!

 2. Så ljuvlig han är !💎
  Min dotter va exakt likadan vid den åldern. Hade sovit 10-12 timmar fram till hon va 8 månader… sen fick även vi känna på hur det va att vara trötta småbarnsföräldrar!😉

 3. Det kan ikke være tenner på gang? Begge jentene mine fikk sine første tenner ved 6 mnd alder…

 4. Tänker som Dominika att det måste vara på grund av att det händer mer nu sedan som bearbetas i sömnen.
  Jättefint rum och fina julklappar.
  God fortsättning!

 5. Gissar att Moje har känning av tandsprickning. Det är vanligt att de första tänderna som blir synliga är någon av de två framtänderna i underkäken. De kommer fram i 4-10 månaders ålder. I överkäken tränger de första (7-12 mån) och de andra (7-15 mån) framtänderna fram.

 6. Så otroligt söt! Vilken lyx för er att han sovit så bra, men säkert drömmer och tänder som spökar.

 7. Vilket otroligt fint rum <3
  Frågar om något jag också, ljusslingan – var är den ifrån?

 8. God fortsättning och tack för en mycket inspirerande blogg😊 Planerar inköp av altandörrar idag och undrar om du kan hjälpa mig med hur breda dina är? Kan inte bestämma hur mycket spröjs vi ska ha….Tack på förhand. Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År🎉🎊

 9. Hej!
  Min son vaknade mellan 6-8ggr varje natt upp till 10 månaders ålder. Det var väldigt jobbigt, på BVC svarade de bara att det finns de som har det värre. Men de föreslog också att vi skulle prova 5 min metoden.
  Det blev något bättre när han fick sova i eget rum men något som verkligen hjälpte var när vi lärde honom att somna själv på kvällen (5 min metoden) och känna sig trygg i det, för om han då vaknade på natten kunde han somna om själv utan oss. Så från 10 månaders ålder fick vi in denna rutin och nu sover han hela nätter.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg