PÅ BÖLJAN DEN BLÅ

.

Happy Maurits (i stickad onepiece från Newbie) just nu på Gotlandsfärjan!

.

.

Tjiingeling!

.

.

Ja just nu befinner sig hela  familia på M/S Visby på väg mot öjn! Båten är fullsatt så det är många som säkert, precis som vi, ska fira nyår på underbara vackraste Gotland (eller också är det massa gotlänningar som firat jul på fastlandet men sak samma:) Många barn är det här hur som helst och alla verkar minst sagt rastlösa och det är ganska så full rulle haha och så mår bloggerskan här ganska så pyrt men inte pga sjögång och höga vågor utan pga den mycket läbbiga blöta gamla räksmörgåsen som jag fick på båtens restaurang nyss. Brrrr. Skulle inte ens smakat på den där! (Och så hade en hund ”gjort sitt” ordentligt på restaurangens heltäckningsmatta vid matborden – vääldigt krispig lunch blev det)

.

En jullovsvecka ska vi vara i huset vid havet och det ska bli såå skönt och mysigt! (Lovar att kika in till er och uppdatera er om läget:)

.

Ha nu en finfin torsdag snyggingar!

.

.

KRAM

.

..

9 kommentarer till “PÅ BÖLJAN DEN BLÅ

 1. Blä för blöta läbbiga räkmackor😨, hoppas du mår bättre snart!
  Vi har firat jul hos mina föräldrar på Gotland men är hemma nu. Hoppas ni får härliga dagar på ön.
  Stor kram till dig

 2. Usch! Hoppas att du klarar dig lindrigt undan… Önskar er ett härligt nyårsfirande och hoppas naturligtvis på fina bilder som vanligt därifrån 😊 Det är ju nåt speciellt med det där karga, gråa… -Vackert!

 3. Ånej hoppas du snart mår bättre. Maten är inte så fräsch på Gotlandsbåten tyvärr och dyr också,brukar undvika att äta där.
  Hoppas ni får en fin nyår på ön!
  Kram Jenny

 4. Han ser så klok ut, lillemannen 🙂 Som om han vet saker fast han inte vet…. Gott nytt år!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg