GOTT NYTT ÅR VÄNNER

.

Jag idag när jag var ute och la lite nyårsdricka på kylning! Min dagens här på ön är underbara nya sköna kläder från Lexington (älskar fräscha myskläder) Byxor är funna på rea här, sweatertröja under är den här, stickad tröja är den här och skorna är de nya nättare och smalare UGG:sen som finns här. (Allt visas i samarbete med Country Dreams som just nu har massa fint på mellandagsrea så missa i n t e det)

.

.

GOTT NYTT ÅR ALLA!

.

,

Hoppas ni alla får en helt ljuvlig nyårsafton nu! Själv vaknade jag imorse (typisk nog) med dunderhuvudbank men det börjar ge med sig som t u r är. Här på Gotland firar vi nyår ”myzstyle” med tänd brasa, bekväma kläder och massa god mat! Passar mig som bebismamma perrfekt:) Eller egentligen passar detta typ av firande alla nyårsaftnar enligt moi  (som nog aldrig har varit min superfavorithögtid Alltid kallt, alltid någon lång kö när man var ung, alltid stress vad man ska göra-äta-klä sig, gaaah) Nej thanx god för softa nyårsaftnar (med gott att dricka och äta) med vänner eller bara familia inne i sköna värmen!

.

(Och när det gäller summering av 2016 så finns det bara en enda megastor happening detta år som kommer upp för mig – vår älskade gullplutt Maurits föddes<3)

.

.

Njut nu kvällen alla – vad ni än gör!

.

.

KRAM

.

 

6 kommentarer till “GOTT NYTT ÅR VÄNNER

 1. Nyår är inte heller min favorithögtid faktiskt. Av någon anledning känner jag mig alltid lite melankolisk och gråtmild. I år firar vi också hemma i lugn och ro, så mysigt och skönt. Gott Nytt År önskar jag dig! /kram Caroline (en trogen läsare av din underbara blogg)

 2. Så härligt att höra även av dig glammiga mamma att man faktiskt kan tagga ner just på nyår ….. håller heelt med dig!
  Ofta så mkt förväntningar på nyår som blir till stress.
  Gott nytt år till dig o din fina familj!

 3. *****GOD FORTSÄTTNING!*****
  Jag kan inte klicka på länken till UGGSen, bara till byxan och tröjan. Är det modellen som heter Cory?
  Har bara besökt Visby på sommaren men kanske måste boka in ett besök någon annan årstid också.
  Kram Lena*

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg