NYÅR PÅ ÖJN

.

Igår var det ju som ni alla vet nyårsafton och vi firade som sagt denna väldigt softish på detta magiska ställe som är mina föräldrars sommargård på norra Gotland… L.O.V.E den här platsen

.

.

.

Och så här såg jag ut då! Väldigt softish och avslappnad i set från Custommade (finns här och här!) och mjukaste flufffodrade ballerinorna på fötterna är en julgåva från Country Dreams (finns här!)

.

 

.

Morfar och tjejerna tände marshaller och tog en sväng med facklorna bara för att det var lite kul (och lite senare blev det häftigt fyrverkeri i regi av Trulle nere i hamnen!)

.

.

.

Så åt vi en massa gott så klart! Jag gjorde äkta Lobster Roll (sååå gott med hembakat korvbröd. Mmmm. Receptet fann jag här) som en halvrätt och efter det blev det Gotländsk helstekt oxfilé med mammas beasås och potatisgratäng och allt toppade med en enorm Marängsviss.

.

.

Så det var vårt nyår – nu ser vi fram emot mot ett helt oskrivet fräscht 2017! Älskar känslan av att det är liksom lite nystart med mycket, jag känner iaf en hög dos extra energi så här i börja på året. A l l t är möjligt inte sant tjejer!?

.

.

KRAM

.

..

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “NYÅR PÅ ÖJN

  1. Lobster Rolls gör vi lite då och då här hemma. Så himla gott! Har testat mig fram till en egen variant med salladslök istället för selleri 😉
    God fortsättning!
    /Maria

Comments are closed.