FÖDELSEDAG & SJUKSTUGA

.

Liten förkyld vid köksbordet!

.

.

Todeloooo bloggisar!

.

.

Ny vecka och här hemma fortsätter vi vabbandet för Moje är fortfarande förkyld och det är ju lite extra segt att han är det just idag eftersom Trulle fyller år! Vi skulle ju ha lite födelsedagskalas ikväll men det är ju bara att ställa in. Typiskt typiskt. Men vi firade honom ordentligt imorse så klart med sång, fina presenter, tårta och lyxfrulle (det var hemmafixade croissanter, nutella och färska jordgubbar beställt:) Och nu är han alltså 16 år. SEXTON. Ooh my… (Han var mao bara 8 år när jag började blogga så HofP har funnits ett tag! Några av er har kanske varit med från början??:)

.

.

.

.

Och här går utvecklingen framåt i raketfart just nu med vår babyboy! Använder pincettgrepp och kan dricka ur pipmugg själv och jag tyckte nog minsann jag hörde ett litet sött ”mamma” imorse. Eller det kanske var önsketänkande. Men något liknande med Mmm i början var det iaf:)

.

.

.

Maurits och en favoritsyssla – äta rån! Han får aldrig nog av dessa och inte av burkmat och gröt heller vilket är jättekul (Har ju haft kräsna bebisar också) Stolen är samma som alla skatterna haft – Stokke trip trap – och det är ju bara den bästa tryggaste stolen. Moje har även fått en babysits och ett bord till stolen – det hade inte hans storasyskon. Vet inte om det ens fanns då? Smidigt som bara den är det iaf. Kläderna kommer från Livly om någon undrar och mössa och sockor från Newbie (Newbie har de allra bästa stickade bomullssockorna som sitter uppe hela tiden. Vi använder bara dessa – ett litet bebistips)

.

.

Just nu sussar lilla sjuklingen så jag ska passa på att hoppa in i duschen här innan de stora kommer hem (sitter faktiskt fortfarande i jamasen och klockan är ju över 15!!)

.

.

Ha en fin eftermiddag alla!

,

,

KRAM

.

..

 

 

 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “FÖDELSEDAG & SJUKSTUGA

 1. Åh vad trist med förkylning, hoppas det går över fort!
  Har följt dig sedan 2010, så nästan hela tiden:)
  Kram till dig

 2. Gratulerer så mye med dagen til Trulle!! Har fulgt bloggen din siden Bea var baby, og den er fortsatt min favoritt! ! Hadde blitt veldig glad om du kunne skrive om gavene til Trulle. Ikke bare lett å kjøpe gaver til ungdom, så tips er kjærkomment. Fortsatt god bedring til dere!!! Klem Siv

 3. Har följt dig sedan 2010, din blogg är bara den bästa!! Hoppas ni blir friska snart.

 4. Här är en som har följt bloggen från början, 8 år, jisses! 😉 Hoppas att Truls får en fin dag ändå och att ni är friska snart.

 5. Jag undrar var den chockrosa bitleksaken kommer från? Är på jakt efter just en sån, men hittar ingen.

 6. Här en till som följt dig sen start 🙂
  Här hittar jag inspiration och det är en njutning att se dina fina foton.

 7. Jag är ny följare men gillar verkligen din blogg. Tyckte din historia när du o din man träffade varandra var så härlig. Kul att man fick en liten bild av din ”historia”. Du och din familj verkar vara så härliga.

 8. Men alltså tycker du den stolen är bra?! Den är snygg! Vi köpte en svart. Men både vår son och flera andra vi hört med så kan barnet resa sig hur lätt som helst ur den! Närmare året så är fötterna bara på stålpinnen som håller ihop stolen under sitsen. Fattar inte att ingen under alla år kunnat flytta den. Så nu kan vi inte använda den för sonen på 1 år häver sig ur stolen och upp på bordet trots spädbarnsinlägget med sitsen. Så trist!!!

Comments are closed.