PASSA PÅ NU!

.

Missa inte detta! Bästa barnklädesbutiken på nätet Kidsbrandstore har idag lagertömning och hela 50% på allt i butiken!!! (Gäller ej några få vårnyheter) Själv har jag precis fyndat en hel del nytt och fint till Trulle (det finns jättemycket snyggt till tonårspojkar från ex Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Levis mfl.)

.

Bara att passa på nu bloggisar!

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “PASSA PÅ NU!

  1. Såg en fråga, numera borttagen, om vad som hände med Cooper. Det där är ett faktum, som du aldrig kommer ifrån, hur många kommentarer du än tar bort. Bea fick en robothund. Jo. Hur är man skapt, när man rationaliserar bort en familjemedlem, an praktiska skäl? Kom inte med allergitjafset, vi har släktingar som genomgått lyckade hyposensibiliseringar med vaccin, och numera tål såväl hund som katt. Ett ärligt och rakt svar, att Cooper smutsade ner i ditt perfekta hem, det hade kunnat accepteras, för det syns verkligen hur stor betydelse det har för dig.Men stå för att det är ett val, som du har gjort, och som gjort kanske fler än en i familjen ledsen. Då är det okey, men försök inte trolla bort det, det går bara inte. För övrigt hoppas jag att dina söta minstingar snart kryar på sig! Trevlig helg!

    1. Men vad bra att du vet allt om mig, då behöver du ju inte fråga? Skaffa dig ett eget husdjur – typ en huggorm eller liknande skulle passa tänker jag. Trevlig helg!

Comments are closed.