DAGS ATT GARDEROBSRENSA LITE

.

Min bejbi och min garderob!

.

.

.

Tjingeling nya vecka!

.

.

Japp här pågår lite utrensning i garderoben idag! Är så sugen på lite nytt och vårigt, det kommer s å mycket snyggt nu i butikerna, och då behöver det göras lite plats och jag har ju en del som jag inte använder så där himla mycket längre (även om jag gjorde en brutal basgarderobsrensning här hemma för några månader sen och åkte till klädinsamlingen med ett rejält lass från hela familjen) Fina märkeskläder som jag gärna skulle vilja sälja. Kanske någon av er sugna på att köpa? Hojta till så kan jag köra en liten bloppis eller hittar på något annat:)

.

.

.

“Hmm vad  döljer mamma här inne egentligen…” 

(Maurits kläder är köpta på Molo)

.

Så är jag jättesugen på ett par nya solglasögon (eller jag behöver verkligen ett nytt par) men vet inte riktigt vad och vilka jag ska satsa på…Kanske någon som har ett solglasögon-2017-tips??

.

.

Ha nu en fin fortsättning på dagen alla!

.

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “DAGS ATT GARDEROBSRENSA LITE

 1. Säljer via Sellpy! Smidigt att bara skicka iväg sånt som man vill bli av med och som man tror går att sälja. Visserligen så tar de ju en del av vinsten men jag tycker att det är värt det för att slippa packa och fixa själv.

 2. Gjorde garderobsrens för några veckor sedan, välbehövligt!
  Tänker att jag måste vara bättre på att hålla ordning och inte köpa så mycket kläder utan tänka “klassiskt, stilrent och långsiktigt”. Vet inte riktigt vad jag ska säga om min nuvarande garderob!
  Byter jobb snart och inser att jag behöver hotta upp garderoben en bit. Du som har sån bra stil, kan du inte tipsa om bra classy feminina kontorskläder 😉
  Lycka till med rensningen! Kram

 3. Ja bloppis:)
  Och jaa snälla, som nån skrev, tips/kollage om snygga jobbkläder. Inspirationen är inte på topp ännu så lite hjälp på traven du som har sån snygg stil!:)
  Och sån sötis i garderoben, bebishjärtat tar ett extra skutt<3

 4. Gärna en bloppis, du har såå mycket fina kläder! Jag har roat mig med att läsa i arkivet för att få inspo till vår- och sommargarderoben och din stil är imponerande hållbar tycker jag, både vad gäller kläder och inredning.

Comments are closed.