LOVEBOMBAD

.

.

.

Hello Alla Hjärtans dag!

.

.

Vill ni veta en grej – jag glömde heelt bort att det var Valentin idag… Bad mother, bad bad wifie. När jag låg och sussade imorse, helt ovetandes (världens bästa lät mig få lite sovmorgon) så gick H ner och bakade frukostscones och dukade fint och tog fram Valentinpåsar till skatterna (med bla godishjärtan + små rosa glasskålar och annat sött till tjejerna) och sen blev jag verkligen lovebombad av hela la famila. Älsklingarna. Och hjärtat Bea hade verkligen gjort hur många vackra kärleksbrev som helst och ettorna hade fått göra Valentinpyssel i skolan och finfina silkespappersrosor. Naaw.

.

Så det blev en minst sagt härlig tisdagsmorgon och  ikväll ska vi iaf ha ännu mera Alla-hjärtans-dagmys och jag ska iväg nu pronto och fixa lite till dess!

.

.

STOR <3-KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “LOVEBOMBAD

  1. Happy Valenties. Jag tänkte bara säga att jag aldrig fick upp dina bilder idag. det stog ett sant fragetecken där bilderna skall vara, Tänkte bara meddela. Kram Kram fran Zurich. //Sofia ((www.sofiacm.com))

Comments are closed.