MISSA INTE DETTA

.

.

Hej söndagsbloggisar!

.

.

Här har vi en riktigt skön soft söndag och just nu fixar jag lite inför middagen med hela la famila ikväll (har precis puttat in en potatisgratäng i ugnen) men tänkte bara kika in en liten snabbis till er med ett tips om ett erbjudande som favorittidningen Sköna Hem har just nu!

.

.

.

Sköna Hem kommer ju med riktigt fina premier med jämna mellanrum och just nu kan ni få inte mindre än t v å uppsättningar av det otroligt krispiga bäddsetet som ni ser ovan om ni börjar prenumerera på tidningen..

.

.

 

.

Bäddade så fint uppe på mellanskattens vind när jag städade häromdagen. Det är ju något extra fräscht med just blå-vita påslakan (och passade på att lägga mig där en liten sväng att ta en titt i senaste numret av Sköna Hem som jag fått hem. Äälskar Sköna Hem:)

.

.

.

.

.

För er som är nyfikna på erbjudandet så kan jag berätta följande: Ni får alltså 2 snyggelisnygga bäddset med två påslakan och två örngott med snygg kant (värde 698 kr) + hela 8 nummer av Sveriges största och ledande inredningsmagasin (värde 520 kr) för endast 299 kr (+ porto 99 kr) Hur bra erbjudande som helst ju och ni kan läsa mer och börja prenumerera här.

.

.

Ha nu en mysig fortsättning på söndagen alla!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “MISSA INTE DETTA

 1. Dina inlägg är så fina, oavsett om det är samarbeten, så är de väldigt inspirerande och du får dem att passa in bland dina vardagsbilder. Snyggt gjort, du är grym på det du gör! Kram Lotta

 2. Hej, det känns lite som om du har tröttnat lite på att blogga, jag har alltid tyckt om att gå in på din blogg men på senare tid känns det som om känslan inte riktigt finns där längre. Jag kanske har fel, vad tycker du själv? Kram

 3. Så fräscht rum. Alltid inspirerande att se bilder från er snygga vind

 4. Vet ju inte hur det fungerar men undrar om man kan vara föräldrarledig samtidigt som man jobbar ? Tänker på er som har bloggen som jobb .

  1. Man kan givetvis inte ta ut föräldrapenning om man samtidigt arbetar och tar ut lön under samma tid. Samma regler som för alla. Däremot kan man ju fortsätta arbeta även när man är hemma med bebis och det gör många bloggare.

  2. Man kan ju välja att arbeta halvtid om man vill, eller ja hur många % i tid man nu känner att bloggen ska få ta i anspråk när man har ett eller flera barn hemma. Jag kommer tex att ta ut halva dagar som mammaledig och resten av tiden går till mitt företag, det vill säga jag kommer att jobba halva dagen. Så de går alldeles utmärkt att kombinera bloggande med föräldraledighet så länge man inte jobbar under sin ledighet man tar ut ersättning för.

   Julia

 5. Såå fint Petra!
  Alltid lika inspirerande bilder. Jag undrar över vad det är för material i de fina påslakanen?

  Karin.

 6. Vilket trevligt erbjudande! Jag har saknat att prenumera på ett nice magasin och slog till direkt på ditt finfina erbjudande! Stort tack och härliga bilder från dotters rum!

  /Nazima

 7. Jag delar ”Chattis” uppfattning. Synd för jag tycker verkligen om bloggen och Petras smak för heminredning är ju bara ”to die” för. Ger bloggen ett par veckor till! Märkte av det redan i höstas, det blev ju nästan bara ”annonser/i samarbete med”

 8. Jag hoppas verkligen inte att du har tröttnat på att blogga Petra, saknar dina inlägg. Gillar verkligen din blogg.

 9. Jag tycker också du verkat tröttna på att blogga.
  Det är ok med samarbeten och annonser men när det blir för mycket känns du mer som en försäljare.

Comments are closed.