SEMMELAFTERSKI

.

.

Ni har ju säkert inte missat att det är Fettisdagen idag eftersom det är helt omöjligt att inte se dessa tokgoda bakverk typ överallt! Själv köpte jag ett gäng från Bullans Konditori här i Sälen och de smakade alldeles förträffligt,  mmm (inte för mycket grädde det gillas. Och med MYCKET mandelmassa och fluffiga bulle) Gjorde lite mysig fika till slalomåkarna när de kom hem! (Själv har jag mest dragit barnvagn i snön idag men jag slukade en hel semla jag med:)

..

Nu ska jag gå ut och kika efter Bea! Mörkret faller snabbt och hon och hennes lilla vän har funnit världens största snöhög som de leker i non-stop men nu är det minsann dags att komma in och värma sig i bastun lite:)

.

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “SEMMELAFTERSKI

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg