I TANDÅDALEN

.

.

Jag och mina minsta skatter i Tandådalen! Bea skulle få privatlektion av duktiga skidläraren Emma (Skidskolan som vi tänkt boka var full) och var lite pirrig innan men det gick jättebra. De ska köra ett pass imorgon igen eftersom ”Emma är den bästa bästa läraren i hela världen!”. 

.

.

.

Bea har gått i Valles skidskola tidigare när vi varit i Sälen och jag måste säga att de är så himla pedagogiska och bra de som tar hand om barnen och lär dem åka skidor på ett lekfullt och kul sätt. Välinvesterad tid (och pengar) Man ser ju ganska många föräldrar som gapar och står i och ibland härjar lite onödigt mycket med sina små i backarna (Tänk pappan i Snowroller!). Man är ju faktiskt i fjällen och åker skidor för att det ska vara k u l!

,

,

.

Moje och jag åker ingenting utan hänger mest. Här ska vi luncha burgare på Mezzo i backen (jättegoda burgare hade de där!) Och för er som undrar kan jag berätta att mina och Beas alla skidkläder kommer från Peak Performance, min mössa är från & Other Stories, ljusblå tröja är nyhet från Gant och Moje har tröja från Molo och byxor med slalomåkande kaniner från Livly.

.

.

Idag står det mer skidåkande och lite spa i Lindvallen på schemat! (Sen är det ett par av er som undrat över vårt boende här i Sälen och jag kan berätta att vi bor i en lägenhet som är några vänners:)

..

Ha nu en fin dag!

.

KRAM

.

.

 

9 kommentarer till “I TANDÅDALEN

  1. Åh, så skidsugen jag blir när jag ser dina fina bilder! Är dock i vecka 32 och sååå bra är jag verkligen inte så att jag skulle våga åka nu, haha.
    Kram fina <3

  2. Var har du köpt jackan och din nya gant tröja? Hittar de inte på någon internet shop alls.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg