OH MY GOOOD

.

.

Ja idag känns det v e r k l i g e n att man är fyrabarnsmamma och en ”Golden oldie” när det gäller babymammabiten! Gaaah. Såg att en söt läsare tyckte jag var duktig som fixade allt men nu är jag ganska så mör kan jag lova.. Moje har varit minsta sagt superspeedad och all over the place non-stop och sen spytt ner sig (och div mattor..) 5 ggr + gjort ”numero 2” lika många. Rivit sönder en stycke bok på några sekunder och ramlat och slagit sig och fått bula i lilla pannan när han snubblade på sig själv bara så där liksom. Bebis ska krypa och dra, öppna, och kolla precis allt som finns. Målmedveten, våghalsig och envis som få men med ett strålande humör (som tur är) Vad ska det bli av denna kille!?

.

Visar dock ingen bild på den där söta vilda babyn idag (han sitter ändå inte still:) utan några pics på min fina lampa som jag fick i julklapp och som kom lite försenad för ett tag sedan (Sådan här Atollo för den som undrar) LOVE it.

.

.

.

.

Passar bra där på det kantiga sideboardet och mjukar upp lite

.

.

Nu blir det strax Sushimiddag här! Lolo och hennes bestie har varit så söta och gått ner på stan i snöyran och handlat åt oss (H är borta och mamman oorkade bara inte ta den turen:)

.

.

Önskar er alla en fin kväll!

.

KRAM

.

.

19 kommentarer till “OH MY GOOOD

  1. Känner igen det där allt för väl, haha phu! 2 större på 6,5 & 8 år samt en bebbelino på snart 8 månader här, ålar sig fram, allt ska utforskas så att säga och snart lägger hon i en växel till, kryp stadiet, full rulle!

  2. Ha, ha. Påminner om mina alla 3, värst var äldsta som idag är 25 och fortfarande lika målmedveten så du ska se att det kommer gå strålande. Sommaren äldsta var 1 år trodde jag på riktigt att jag aldrig mer skulle få sitta ner igen. Benen började få i luften innan man ställde ner honom och sen drog han direkt på upptäcksfärd. Vi kunde inte ha öppna bokhyllor, de var världens bästa klätterställning. Han klättrade t.ex som ett x i dörröppningar när han var några år äldre. Idag har drivet tagit honom till en läkarexamen och sen får han ut överskottet på judomattan.

  3. Skönt med lite spridning på barnen. Vi har också fyra, men det är 12 år mellan äldsta och yngsta. Bra hjälp!
    Nu har vi bara en kvar hemma. Med risk för att låta gammal (53 år), så går tiden fasligt fort. Skönt när de är stora, men också väääldigt vemodigt.

  4. Hej!
    Så snygg!!
    Vart har du köpt det toksnygga sideboardet?

    Ha en fortsatt fin vecka 🙂

  5. Med första barnen behövde inte knappt barnsäkra. Med andra fick vi gömma allt som gick å ägna dagarna åt att lyfta ner honom från bordet. 😅😂🙈

  6. Ja förstår min nr 2 är fortfarande vild fast hon nyss fyllt sju..ha ha..Har hört att om de är vilda som små så blir tonårstid desto lugnare så vi kan ju hoppas att den forskningen är sann. Vackert hemma det har ni iaf. och mycket fint att dra och pilla på…oj oj akta dina fina böcker…ser att du bundit fast din nya lampa i bordet…det är bra..😁😂😉

  7. Hej Petra!
    Vart kommer den snygga taklampan ifrån och tavlan ifrån som står på sideboardet?
    Ha en bra dag!

  8. Haha ser att du snyggt knutit lampsladden runt benet på bänken! Rädda det som räddas kan. Det är så kul hur olika vi är i livet..du och jag är lika gamla och min yngsta är 19 år😊
    Stor kram

  9. Underbar lampa! Vill du lägga upp en bild när den är tänd snälla?

  10. Kjære Petra, hvilken størrelse er det på lampen din? Er dette en small eller medium? Dette er jo drømmelampen over dem alle, men jeg er veldig usikker på hvilken størrelse jeg skal velge for den største er jo kjempestor. Denne så helt perfekt ut men jeg skulle gjerne visst hvilken det er?

    Håper du kan hjelpe meg og nyt helgen med dine kjære 🙂

    Klem fra Therese

  11. Hej Petra, Min fru är jätteintresserad av din taklampa. Var är den köpt? Med bästa hälsningar, från Johan

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg