ZZZZZ

.

Pics på Beaas mysiga platsbyggda säng för symbolisera dagens mood på denna bloggerska…

.

.

.

Tjingeling!

.

.

Ojojoj vad jag är s e g idag, gäääsp! Tror vårtröttheten med extra allt har drabbat mig. Ni vet när man knappt kan röra sig som vanligt utan snavar och tappar saker… Tog en nyss en pw i solen bara för att boosta lite energi och rycka upp mig men när jag kom hem så var jag ju om inte ännu segare. Koman kan kanske också bero på, förutom våren och allergin som kommer som ett brev på posten, att jag ätit ovanligt mycket tung mat denna helg (exemplevis den hemmagjorda enorma planksteken med oxfilé som mumsades igår mmm) och massa massa godsaker och ja en hel del vin på det (vi hade jag ju trevliga vänner här på besök:)

Nu har iaf H tagit med sig våra minsta skatter ut en liten sväng och nu ska minsann denna mamma passa på att ta en eftermiddagssiesta. Oh my så skönt det ska bli, zzzzz…

.

.

..

(Ballongbokstäverna är från när Bea fyllde år för 1 1/2 månad sen – skapligt hållbara:)

.

Senare ikväll blir det söndagsfilmtajm (när skatterna somnat) och har ni kanske några tips på en riktigt bra thriller så shop. Gärna något riktigt läskigt utan att vara rysare:)

.

.

Njut nu fortsättningen på söndagen girls!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “ZZZZZ

 1. Sista delen av Innan vi dör är idag. Glöm inte se den (om du nu följt serien dvs) 😉 Kram Mary

 2. Du kanske redan har sett de här, de är inte nya men de är så bra så jag tipsar iallafall om “The Lincoln lawyer” och “The judge”.
  “En familj – August: Osage County” är ingen thriller men så sevärd!

 3. Halloj!
  Har tyvärr inget filmtips……men jag måste bara få fråga…..när somnar dina barn? Tänker främst på de äldsta?
  Vår äldsta är 14 och innan hon kommit i sängs (önskvärt till kl 21 ) så känns det som jag somnar själv ; )
  Kram Anna

 4. En ny dramathriller med Ola Rapace har jag just börjat kolla in på C-more. “Farang” heter den. En serie visserligen och ingen film… Jag gillar också “Big little lies” på HBO med ingen mindre än Alexander Skarsgård i en relativt stor roll:) Även Nicole Kidman och Reese Witherspoon är med.
  Kram
  Susanne (@sussieak)

Comments are closed.