TÄVLING – VINN KLÄDER TILL DIN HONEY

.

.

Min egna honey i fräscha kläder från Owen & Sons!

.

.

.

Todelooooo!

.

.

Idag har jag, i samarbete med Owen & Sons, en rolig och mysig tävling! Nu kan ni nämligen vinna kläder till era manliga älsklingar där hemma för hela 3000 kr. Owen & Sons är ett nytt svenskt herrmodemärke som lanseras nu i mars, manliga och lite sportiga kläder i klassisk stil i väldigt fina färger. En tidlös stil som helt enkelt passar de flesta pojkar och herrar.

.

.

.

..

..

Hur ska ni nu göra för att vara med och tävla? Det är enkelt!

.

Lämna bara en kort motivering i kommentarsfältet varför just d u ska vinna detta presentkort och sista tävlingsdagen är 31 mars. (En jury hos Ellos utser då den bästa motiveringen/vinnaren)

.

.

.

H´s kläder i inlägget hittar ni nedan om ni är nyfikna:

.

Jeans

Sweatshirt

Rutig skjorta

Jacka

.

.

LYCKA TILL!

.

.

Tävlingen pågår alltså tom 31/3 2017 kl 09.00. Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Ellos och dess beslut kan ej överklagas. Ett presentkort från Owen & Sons till ett värde av 3 000 kronor ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

.

.

Rekommenderade inlägg

155 thoughts on “TÄVLING – VINN KLÄDER TILL DIN HONEY

 1. Min baby , låter mig vara den person jag är med alla mina fasioner, prioriterar mig före sig själv och när han har jobbat en hel dag åker han hem och jobbar vidare på vårt kråkslott. Inte nog med det åker min sagoprins hem till mig och förgyller, peppar och ställer upp med alla ting. Låt honom vinna så han kan byta ut jobb kläderna mot fin kläder så jag kan bjuda ut min baby på ett äventyr med mig.

 2. Men åh! Hur bra hade inte detta varit till min älskling.
  Förra veckan började han sitt nya jobb som säljare efter att ha gått i varsel/arbetskläder och stålhetta skor sedan studenten (32 år idag), han är sååå glad över jobbet och att slippa sina gamla arbetskläder. Blir nästan lite rörd när jag tänker på det!
  Vad hade varit finare än att få ge bort lite nya kläder till honom.
  Håller tummarna och önskar dig en fin dag!

 3. Min man har varit och är det bästa stöd man kan tänka sig sedan jag för snart tre år sedan insjuknade i kronisk blodcancer. Han är familjens klippa!! Det skulle vara så roligt om han fick denna gåva ❤ // Cissi

 4. Min sambo skulle verkligen behöva en klädresa och en tidsresa. Han går i sina gamla kläder och ser ut att komma från förr i tiden som min dotter på tolv år sa till sin pappa ! Hjälp oss med att ställa om honom til 2017 tack !

 5. Oh! Det är enkelt! Jag har en man som helt enkelt VÄGRAR att köpa kläder själv. Åtminstone ända fram till typ dagen innan vi t ex ska åka på solsemester och han ska packa och kommer på att han inte har några shorts, t-shirts eller badbyxor. Då ska allt panikköpas på en kvart. Jag blir galen! 😉 I övrigt går han i sina jeans tills de i princip faller sönder, och tröjor får han av mig i julklapp/födelsedagspresent. Är det någon som skulle behöva en spark i baken i form av ett presentkort är det maken min! Han är i desperat behov av nya byxor (eller JAG är i desperat behov av nya byxor åt honom ska man kanske säga….haha!)! Längtar efter att se min fina man i annat än totalt utslitna jeans med hål på fickan och uppfransade byxben!

 6. Åååååå vilken drömvinst!!! Min man fyller 40 – 1 den 7 april, han har börjat komma in i 40-årskrisen. Fortfarande hot, om möjligt ännu mera med åldern. Som småbarnsföräldrar man är och när det äntligen är vår tur att att shoppa så hamnar vi på småbarnsavdelningen. Tänk att få vinna detta åt min man så han själv får känna sig lite hottare ❤️ Att han ska få unna sig!!! För mig personligen är han det alltid. Håller tummarna ✊🏼✊🏼

 7. Åh vilken rolig tävling! Min älskling och sambo sätter mig och min dotter först och har inte direkt prioriterat sig själv dom senaste två åren. Jag försöker peppa honom att handla lite nya grejer men han tycker inte det är så viktigt! Så detta skulle vara perfekt, att kunna ge den bästa pappan/sambon en överraskning, det är han så värd!

 8. Min man sen -73 i nåt nytt jag önskar se
  Lite nya snygga kläder tror jag säkert honom gläder
  Han blir pensionär i vår…
  hoppas han då en ny stil får ☺

 9. Hej, kul med tävling för killar! Dock har jag ingen hunny, men min yngste son som fyller 18 år i september får vara min hunny for life, klok, alltid hjälpsam och omtänksam om sin gamla mamma 🙂 Lite vårfint till honom för att ge lite tillbaka skulle göra mig så glad!
  Hälsningar
  Charlie

 10. Min man sen-73 i nåt nytt jag önskar se
  Lite nya kläder tror jag säkert honom gläder
  Han blir pensionär i vår…
  Hoppas han en ny stil får☺

 11. En perfekt vinst för mig att få unna min honey lite extra! Han som skämmer bort mig konstant under mina studier med både resor, vardagspresenter och kärlek. Att få överraska honom med lite nytt fint inför våren hade känts så otroligt bra.

 12. Vore så härligt att vinna detta för att överaska min man. Han är mitt allt. Sista året varit sjukskriven operationer och sängliggandes i flera veckor och nu väntar en ny omgång. Min man jobbar, fixar allt, städ mat och tar hand om mig och om min son. (Inte hans) Tänk att få ge lite tillbaka och skämma bort honom med detta. Nu håller jag tummarna!

 13. Detta skulle vara en perfekt födelsedagspresent till min man som fyller år i April och som “har allt”.
  nya kläder är någon som han sällan unnar sig utan köper hellre saker till mig & barnen.

 14. Min man behöver lite motivation till att tappa lite vikt runt magen. Jag vet att han gillar kläder men han jobbar hårt och unnar sig aldrig något. Istället prioriterar han att lägga både tid och pengar på vår lilla dotter. Skulle även vilja köpa nåt fint till världens bästa pappa som är sjuk i frontallobsdemens (en sjukdom som vi inte vet mycket om, och som framför allt drabbar människor under 65 år, ibland så unga som 30 år). När han var frisk var han alltid mån om sitt utseende, och just kläder och mode har alltid varit viktigt för honom. Det kan man se på gamla bilder på honom från 80- och 70talet.

 15. Med en man utan smak
  och med häng där bak
  Han skulle lite hjälp behöva få
  tex en ny t-shirt eller varför inte två
  Han är den bästa jag vet
  Hoppas jag får överraska honom med ett spännande paket….
  Jag håller mina tummar!
  Mvh Sofia

 16. Hej!
  Det hade varit en underbar “ge lite tillbaka present” till min älskade sambo och bästa vän Tom. Utan honom hade livet varit tomt. Han har stått vid min sida i 10 år trots mest motgångar och kämpande. Att leva två på en inkomst är oerhört tufft och det krävs verkligen KÄRLEK för att “stå ut”. Vi känner att vi klarar allt tillsammans!
  Jag vill ge denna gåva till mannen som gör livet värt att leva, till mannen som har ett hjärta av GULD och som är helt fantastisk! Han är mitt ljus i mörkret.
  …..(..)…..
  ..|¨¨¨¨|..
  ..|¨¨¨¨|..
  ..|¨¨¨¨|..
  ..|¨¨¨¨|..
  ..(___)..

 17. Min sambo har varit en stjärna med vårt renoveringsruckel som blir så fint. Efter massor av slit och sena nätter med byggjobb under låååång tid har han inte unnat sig själv nånting, då vore detta som en härlig belöning till honom. Skulle vara så roligt att visa honom uppskattning för allt han gjort. Och dessutom skulle han bli så himla fin så ni skulle ramla baklänges❤.

 18. Mitt Hjärta! När jag fann honom, så fann jag ett hem, en himmel och ett hjärta jag bara kunnat drömma om. En man som ger mig trygghet, inspiration, kärlek, kärlek och åter kärlek i en aldrig sinande ström. Han uppvaktar, han berömmer, han vill MITT bästa. Alltid före sitt eget bästa. Det finns ingen som honom och med honom är allt så ENKELT. Så självklart. Så befriande. Så förhoppningsfullt. Han har, innan vi möttes, haft tuuunga ekonomiska år som ensamstående pappa och kläder har aldrig kunnat prioriteras, trots att det är ett stort intresse hos honom. Han har utan tvekan bättre koll, än mig. Jag skulle älska att kunna överraska honom med en vinst i den här tävlingen. Det skulle vara gaaaalet roligt. Kram!

 19. Min makes vita t-shirtar är snarare grå och hans jeans har nötningar där det inte ska vara nött. Det vore trevligt att ge honom lite nytt och fräscht i garderoben så hans kläder matchar hans i övrigt så stiliga, charmiga och underbara person.

 20. Detta skulle jag önska till min käre partner<3 Owen and Sons ser jättesnyggt ut! Han skulle fullkomligt blomma ut i en sådan utstyrsel lagom till vårens entré! Sedan har han två "sons" också 😉 Möjligtvis skulle pappan för första gången få en outfit-kommentar då liksom mamman (jag) fått nån gång.

 21. För några månader sedan var min man med om en brandolycka och skadade både armar och ben vilket ledde till att han flera veckor efter hemkomsten från sjukhuset fortfarande gick omkring i landstingets byxor eftersom de var de enda som inte skavde mot huden. Nu när han är nästintill återställd (efter fantastiskt bra sjukvård!) så skulle han nog bli väldigt glad och tacksam för lite snygga kläder igen.

 22. Åh, dessa plagg hade min älskling blivit så glad för. Han fyller 35 i maj och är väldigt kräsen när det gäller kläder så hade varit roligt att kunna överraska med något riktigt snyggt! ✊🏻

 23. Åh kan inte tänka mig något finare än att få ge detta presentkort till min älskade sambo. Han som är min klippa och mina barns pappa. Han som tålmodigt tröstat mig de otaliga gånger jag kommit hem ledsen efter en arbetsdag och som nu peppat mig till att säga upp mig. Han som lovat att ställa upp ekonomiskt för mig om jag väljer att studera eller om jag inte hittar något nytt jobb. Han som säger att jag är vacker trots att mascaran runnit längst kinderna. Ja han som är mitt allt förtjänar verkligen att få skämmas bort.

 24. Åh! Jag skulle så gärna vilja klä upp min honey stiligt, eftersom han är en så stilig karl redan! Ett halvår nu sedan han kom in i mitt och barnens liv, och har givit mig en helt ny livsglädje och barnen en manlig förebild de kann lita på.

 25. Har en make sen slutet av 60talet, idag 75 år fyllda!! En stilig, klädroad herre som gillar chinos med skjorta och tröja till vardags. Ett tillskott till vårgarderoben vore trevligt.

 26. Min man är en riktig snygging, lång och ståtlig. Men han har aldrig lyckats få till nån klädstil som…är fördelaktig…om man säger som så. Han kan verkligen konsten att “klä ned sig” och det är sånt slöseri! Alla fantiserar vi om olika saker, jag fantiserar om att få se honom i snygga kläder. Kalla mig ytlig, men man har inte så höga krav… Haha!

 27. Han är ingen ungdom längre nu,
  utan blir hela fyrtiosju,
  dags att köra på en säker stil,
  som funkar mil efter mil,
  manligt skall det vara,
  och det är inte bara och bara,
  önskar kitta upp karl min,
  så att han kan njuta av garderoben sin,
  en välfungerande sådan är bäst,
  det skulle han älska allra mest!

 28. Valet faller på min son, som alltid unnar alla andra framför sig själv, då hjärtat är stort. Men ett stort intresse för kläder och mode ( tom visats på bäst klädda i Café ) väljer han noga vad han tycker om. Önskar att jag kunnat överraska honom med något nytt nu i vår när han för tillfället sparar för utlandsstudier. Dressed for success I hope.

 29. Hade varit kul och överraskade min sambo med en helt ny stil. Hans garderob består endast av blåa plagg som passar på jobbet. Jackan ovan skulle passa perfekt nu när han är föräldraledig. Snyggt men ändå funktionellt.

 30. Oj oj oj… vart ska jag börja! Jag tjatar och tjatar att min bättre hälft bör investera i lite sportiga snygg kläder men han tycker det är såååå tråkigt att handla, mest för han har svårt med stl för han är så lång (201cm.
  Såg att det fanns bra stl i detta märke och i combo med ett presentkort kanske han kan få tummen ur!!

 31. Åhhh, jag skulle väldigt gärna överraska min son som flyttade till Stockholm från Finland för ett år sedan och kämpar på där ensam för att få pengarna att räcka till i vardagen, han skulle bli verkligt glad för han gillar kläder .

 32. När livet plötsligt går åt fel håll
  Och man mister all mänsklig kontroll
  Livrädd för att livet ska få ett allt för tidigt slut
  Kämpar var dag att allt ska bli som förut
  Att få vara den fru/ älskarinna & vän han valde till sin
  Tänk om jag som ett litet tack kunde ge detta till mannen min….

 33. Min honey är världens bästa och sötaste kille på jorden. Snart fyller han 30 och vad passar då bättre än en snäppet vassare ny klädstil? Bort med mjukisbrallor och pluffsiga tröjor – dags att bli hunk! Visst passar en skönhet i allt, men när man nått en viss ålder är det med rätta att bli lite mer proper, i alla fall ibland!

 34. Min man sätter alla andra före sig själv. Det är en fin egenskap.
  Han kämpar för att familjen ska ha det bra. Just nu både jobbar han och på sin lediga tid, pluggar han.
  Det blir inte mycket tid över och en liten uppmuntran är precis vad jag skulle vilja ge honom.
  Världens bästa pappa och make<3

 35. Andreas är min man, min älskare och min bästa vän!
  Han är även pappan till våra döttrar, som i tid och otid hanterar både snacket om kroppen, killar och kör iväg på långa handbollsmatcher med energiska töser.
  Han lagar mat, diskar och tvättar.
  Han fixar flätor i håret, brer mackor med tvåhundra önskningar om pålägg och lämnar barnen på morgonen med ett leende på läpparna och vink i fönstret.
  Han tältar i trädgården på somrarna efter barnens önskan och åker de högsta vattenrutschkanorna på Mallis med tjoande barn bakom sig.
  Han köper blommor & parfymer och serverar mig ett glas rött när jag kommer hem om fredagarna.
  Han är helt enkelt min sedan 14 år, gifta sedan 11 år och jag skulle vilja skämma bort honom.
  Herregud- han är ju SÅ underbar!

 36. Vilken härlig tävling!!
  Min fina man är en som inte ofta unnar sig själv något utan lägger hellre pengarna på familjen. Han är fantastisk på att överraska så därför vore det så kul att få vinna detta till honom!!. Han har inte bara ett stort ❤️ utan är även en riktig fining och skulle göra sig sååå bra i dessa snygga kläder!!!

 37. Wow vilken tävling, måste bara testa lyckan:)
  Jag tänker att Honey kan tolkas lite olika och som man vill så jag väljer att tävla till min papi!
  Jag ska ta studenten i vår och min pappa har varit en klippa för mig i alla studier jag genomfört under alla mina skolår. Vill ofantligt gärna ge detta till min fantastiska pappa, det är det minsta jag kan göra. Vinner jag slår nog både pappa och jag klackarna i taket av lycka;)
  KRAM, Evelina

 38. Min älskade man, Christian vill jag gärna ge det bästa!vi har varit gifta i snart 15 år och tre barn senare fortfarande lika kära. Min älskade man har känsla för stil, men skulle behöva uppdatera sin garderob lite.

 39. Då min man tänker miljö och ekologi handlar han enbart second hand och inte det han verkligen passar i.
  Mer det som han av en slump springer på tyvärr är det inte alltid senaste modet å så.
  Visst är det bra att tänka på jordens kretslopp men nu ser jag ett hopp.
  Att ge honom något han verkligen behöver och som inte kostar honom klöver!

 40. Flotte klær, da! Jo, jeg skal vinne fordi jeg bor sammen med den beste Besten i verden! Han skal passe lille Ola på 1 år, mens mamma og pappa er i bryllup ,og jeg, Besta, er på jobb! Vi er helt trygge på at dette klarer Besten best i verden! johooo😍

 41. Det hade ju varit en toppengrej att ge min man. Han är världens bästa man och pappa men tämligen dålig på att prioritera klädinköp åt sig själv, så detta vore helt perfekt.

 42. När sonen dessa snygga kläder bär kanske han upptäckter att han i något annat än svarta Adidas klär.

  1. När sonen dessa snygga kläder bär kanske han upptäckter att han i något annat än svarta Adidas klär.

 43. Jag skulle vilja skämma bort min älskade sambo och visa min uppskattning för allt han gör för mig. Då jag bytte utbildning för ett par år sedan och börjat studerar ännu ett lååång program har och kommer han att få leva med en student länge. Mina svängrum är inte lika stora som för honom med arbete. Det brukar därför vara jag som blir materiellt bortskämd.

 44. Min fine son har både slutat röka och gått ner 58 kg i vikt helt på egen hand. Jag är så klart oerhört imponerad och tycker att han är värd presentkortet från Owen & Sons. Garderoben är väldigt tom och den behöver fyllas på med fina kläder.

 45. “En bild säger mer än tusen ord” hade varit min bildtext om jag hade möjlighet att bifoga en bild på min älskling som vägrar att byta ut 80-talsfavoriterna i garderoben!

 46. Min underbara sambo och pappa till våra två barn skulle jag vilja skämma bort med lite nya kläder för det är han helt enkelt värd. Det är inget han prioriterar själv så det vore toppen!

 47. Vi kom just hem från en karibienresa, tyvärr så blev vi av med allt bagage på ditresan, så det blev inga uppklädda kvällar alla..Trist för oss alla. Sambon och sonen skulle bli jätteglada att få klä upp sig en kväll hemma istället, och gå ut och äta. kram.

 48. Min älskade make är värd en vinst som den här. Han har kämpat med så mycket svårigheter i sitt liv. Han är en fantastisk make och min bästa vän. Han är också pappa till våra tre barn. Jag är varje dag så tacksam över att just han är pappa till mina barn. Han är pappan som du alltid kan komma hem till, alltid kan prata med. Han lär våra barn att vara starka, modiga och ödmjuka. Tillsammans har vi skapat det vi själva saknat. Jag är så stolt över hans nykterhet sedan många, många år. Jag är så stolt att han vänt psykisk sjukdom och misär till en tillgång och styrka i livet. Han är en riktig superhjälte!

 49. Vore perfekt att vinna till min man och bästa vän. Han säger att han inte har råd med nya kläder för att jag har för stort klädkonto. Det lät både sorgligt tycker jag. Orsaken är snarare att han är dålig på att unna sig nya kläder och lätt fastnar i samma gamla beprövade outfit… håller tummarna ❤

 50. Efter en tuff skilsmässa träffar jag Han med stort H! Så fantastiskt att få möta kärleken på “äldre” dar….38år….;) Han är så kärleksfull och fantastisk och sätter alltid mig i första rummet, nu vill jag att han vinner detta för det är han och hans garderob såååå värd!

 51. Vilken chans, jämna ut trycket i garderoben mellan hustru och man. Min dörr i garderoben den står pinsamt ut.
  Passar ju maken som ogillar pröva kläder Dessutom perfekt, klicka på Ellos och så kommer det hem till honom nästan direkt:-)

 52. Min älskade storebror! Som är 5 år äldre än mig och som alltid, och jag menar ALLTID har funnit där för mig, ändå sedan barnsben!❤
  Han driver ett eget företag, jobbar dygnet runt i princip, och han är oerhört bra på att skämma bort alla i sin närhet och glömmer lätt bort sig själv,så nu vill jag skämma bort honom!
  För vad borde jag utan honom?

 53. min man har tränat så mycket och varit så duktig i vinter, gott ner en heldel i vikt så nu är det inte mycket i garderoben som är lagom. Han skulle bli superglad för nya snygga kläder i rätt storlek 🙂

 54. Mitt hjärta , min särbo Mats hoppas jag kunde vinna. Till saken hör att han älskar militärgrönt (som en tidigare avdankad FN-soldat han är haha). Jackan var ursnygg, skulle sitta som en smäck på honom. Nu hoppas vi bara på att vårturen är med. Kram Maria

 55. Har en underbar man som inget om mode kan…på jobbet han hamrar och spikar, på kvällen han på barnens fotbollsträningar kikar…av hela sitt hjärta han hjälper och ger, hoppas han vet att vi ser… en snygg jacka vore kul, hans gamla är så ful;)

 56. Till min man som senast vi hade tvättid inte hade några rena kläder.. Han hade i allra högsta grad behövt uppdatera sin garderob och hans fru (jag) få något extra snyggt att titta på!

 57. Men vilken tävling! Jag vinner sällan (snarare aldrig när jag tänker efter) vilket inte gör något då tävlingarna jag deltar i handlar om nya inredningsprylar (något jag kanske kostar på mig ändå rätt ofta). MEN den här tävlingen, att vinna en chans att skämma bort min man med nya fräscha kläder känns så mkt roligare och jag önskar tusen gånger mer att vinna än jag gjort tidigare. Mina fina man som alltid prioriterar mig och våra barn framför sig själv, han skulle bli så glad och överraskad om jag kammade hem något till honom (och inte kom hem med ytterligare en ny ljusstake 😄)

 58. Min kära honey behöver uppdatera sig lite och tuffa till sig tycker jag!! Härligt och glatt överraskad blev jag när jag fann att detta är ett klädmärke med läckra kläder för även de storvuxna modemedvetna killarna, dvs de som drar storlekar över XL!! Så jag hoppas vinna och få plocka ihop en fin outfit (i de där större storlekarna) som kommer att passa min kära sambo perfekt av dessa ursnygga manliga kläder med den där lilla pojkaktiga lekfulla touchen som pricken över i:et. Med vänlig hälsning Sanna T

 59. Jag skulle vilja överraska min man med detta. Han står alltid tillbaka så att vi andra i familjen får vad vi behöver. Han gör allt för oss och tänker aldrig på sig själv. Vår stora flicka har Down syndrom och kräver enormt mycket. Han gör allt för henne och ger henne allt. Jag skulle inte kunna drömma om en bättre pappa och man.
  Hoppas han får vinna detta så jag får möjlighet att ge honom denna överraskning.

 60. Stiliga kläder gör stiligare karl!
  Owen&Sons kläder ger intryck av stil och god kvalité.

 61. Skulle vilja ge det här till min fina fästman som för ett år sedan satte en ring på mitt finger. Han är den roligaste å mest omtänksammaste människa jag mött. Han gillar att klä sig fint både privat och på jobbet, efter att han efter 8 år med jobb på ett lager nu jobbar på kontor. Att vinna det här hade varit fint för att få visa lite uppskattning för allt han gör för mig ❤

 62. Min man är den bästa som finns
  Men när han köpte nya kläder är ingen som minns
  Han gör allt för våra barn och mig
  Därför är det dax att han får unna sig
  Nya kläder från Owen&Sons är helt rätt
  Min man skulle tycka det var nice fett!✌🏻

 63. Åh vilken bra tävling! Precis vad min älskling behöver. Han är snickare/murare och går ständigt i arbetskläder. Egentligen är han modeintresserad men sedan vi köpte hus ser jag honom inte i civila kläder ens på fritiden.

 64. Med en make som alltid finns mig nära
  Och fortfarande efter 15 år är lika kära
  Mina barns fina pappa och deras trygghet
  Är han det bästa och finaste jag vet
  Att få överraska honom med att detta vinna
  Kommer han med säkerhet här snygga kläder finna
  Tröja, byxor och kanske en jacka
  Han med kärlek och kyssar mig tacka❤️
  Kram från Elin

 65. Det skulle vara så kul att skämma bort min man som alltid tänker på mig och familjen först. Han är så värd det!

 66. Vilken fin gåva att kunna ge till min man. Min man har bra klädsmak och handlar sina kläder själv, MEN det vore en fantastiskt fin gåva att få kunna ge honom, efter lång sjukskrivning och ekonomi därefter. Han beklagar sig aldrig, är en toppenfin pappa till våra tjejer. Att bara kunna ge honom denna gåva vore underbart!

 67. Presentkortet skulle jag vilja ge till min man som är i stort behov av nya kläder då han har gått ner 15 kilo sen förra sommaren. Kläderna hans sitter väldigt löst och pösigt och han skulle bli väldigt glad och tacksam för en sån här överraskning!

 68. Firar snart 5 år tillsammans med mannen i mitt liv och detta hade ju utan tvekan varit en perfekt present. Snygga kläder att sätta på en snygg man.
  Håller tummarna!

 69. Skulle så gärna vilja överraska min man med lite vårnytt i garderoben. Han är min bästa vän och stöttar mig i allt, alltid! Vi har precis fått vårt andra barn, och alla andra i familjen har alltid högre prioritet än han själv. Ett exempel på det är hur han finns vid sin brors sida när han gått igenom en otroligt tuff tid samtidigt som han har funnits där för mig som nyförlöst, sin nyfödda son och sin 18 månaders dotter som plötsligt blev storasyster. Dessutom renoverar han vårt hus den tid som blir över. Han ser och älskar oss alla villkorslöst! Håller tummarna för att vinsten blir hans – det vore han verkligen värd!

 70. “Till min man,
  Vilket jobb du gjort i vår källare, snart snart kan vi basta och vila från husprojekt ett bra tag. Nya utmaningar väntar dig, stort grattis till nya jobbet. Jag älskar dig!”

 71. Vad kul att ha en tävling för männen här inne 😀 Jag skulle såklart vilja vinna det åt min man som jobbar så jäkla mycket nu (för att kunna ge mig allt jag vill ha ;p som han själv säger, ha ha) med sitt företag och har gått från att prioritera sig själv till att bara prioritera mig och barnen de senaste åren, han skulle verkligen vara värd något fint.

 72. Till min älskade man! Tillsammans i 20 år, gifta i 2. Tre barn och hus. Mycket vardag blir det, men det är också det som gör livet. Vill visa min kärlek och uppmärksamhet mot min fina man som jämt stöttar, tröstar och fixar. Kort sagt min klippa i livet!!

 73. Världens bästa man och pappa Mackan är såå värd det här, han sätter alltid mig och barnen först och även då när det gäller inköp av kläder är han den som sist och minst får uppdatera garderoben. Men han klagar aldrig och ställer alltid upp med glädje❤ Skulle vara så kul att se honom i ett gäng nya snygga kläder och en riktig boost för hans självförtoende som inte alltid är så bra som det borde!

 74. Min man är en riktig man, som lär våra tre söner hur en riktig man ska vara. Varje helg tar han med grabbarna och köper blommor till mig för att visa barnen att man ska älska och respektera sin kärlek. Han jobbar hårt för att visa grabbarna att man ska tjäna sina pengar och leva för de gott. Han klär sig snyggt för att vissa att det är okej och bry sig om sitt yttre även för män. Det finns mer men detta är några av de ting han sina grabbar lär. Ett presentkort från Owen & sons skulle göra denna pappa glad då han är det allra värdefullaste vi har.

 75. Tyvärr har jag ingen egen älskling, men däremot en vuxen son som jag hemskt gärna skulle vilja glädja med denna vinst! Han är ju min älskling såklart! ❤

 76. Som nyblivna föräldrar är klädkontot inte så fett, så ett presentkort skulle vara hett!
  Som en överraskning skulle jag fylla garderoben som är min mans, med kläder från Owen & Sons!

 77. Min älskade sambo tar examen till sommaren och det är dags för att han att ta stora steg ut i en ny arbetsvärld. Vad passar inte bättre då än en ny garderob som en liten hjälp på traven 😃

 78. Jag önskar så att det blir min man…min Michael Regander..mannen som stått vid min sida sedan den där julidagen 1996. Som jag har fyra barn med..mannen som alltid stått vid min sida när våra liv har varit vid livets ände…mannen som stått ut med en extremt djupt deprimerad fru efter att de två minsta barnen fötts och som stöttade mig i min långa och tuffa väg tillbaka med tung medicinering och 23 elbehandlingar..samtidigt som vår yngsta dotter kämpade för sitt liv i först en sprucken blindtarm där det kom komplikationer och sedan ett allvarligt tarmvred..där hon var timmar från att dö ifrån oss…som stod på barnoperation med vår yngsta son som bara var bebis och såg sin yngsta dotter sövas inför en enorm operation..samtidigt som jag en bit bort låg nedsövd och fick en elbehandling..de äldsta barnen var i skolan och han var helt utlämnad till sig själv och sjukvården…mannen som kämpat för sin mammas rätt till rätt vård..innan han sedan fick se henne lämna oss….Om någon är värd att få en härlig fräsch snygg och kanske sexig vårgarderob så är det min man…min själsfrände och bästa vän….håller tummarna för att det för en gångs skull kan vara han som vinner något..för det är han värd….
  Kram från Hörby

 79. Hej, min kära sambo har gått ner 15 kg i vikt och är i behov av ny snygga kläder som sitter bättre på hans nya kropp 🙂

 80. Åh vilken härlig tävling! Självklart vill jag vara med och tävla för min sambo Johans skull 🙂 Under hela 2016 byggde vi vårt hus och sambons ALL vakna tid samt varenda krona gick till bygget. Att köpa nya kläder, bortsett från arbetskläder, låg långt ner priolistan. Därför hade det varit så kul, nu när huset är klart, att få överraska honom med lite nya fräscha kläder 🙂
  Hälsningar Annika

 81. Skulle vilja överraska min fina man med lite nya fräscha kläder. Varför? För han är alldeles underbar <3

 82. Jag skulle gärna vilja överraska min man som jobbar mycket och därmed sällan har tid att handla kläder till sig själv med en ny fräsch vårlook från Owen & Sons! Han är gillar klassiska och användbara plagg, och de jordnära färgerna hade passat honom perfekt!

 83. Vilken bra tävling! Hade jag vunnit hade jag med glädje överraskat min man med nya kläder. Han älskar kläder och mode men har inte handlat något till sig själv på år. Det har varit studier, barn, husköp och när vi väl handlar kläder blir det till barnen eller till mig. “Jag klarar mig, köp ni vad ni behöver och vill!”. Jag skickade ut honom på stan för att handla och han kom tillbaka med en klänning till mig som han tyckte jag skulle vara fin i till nyår. Totalt osjälvisk och helt underbar! Håller tummarna 🙂

 84. Min sambo fyller 25 den 31a mars så detta passade ju utmärkt! Han är så genuint snäll, då jag är studerande för tillfället och inte tar studielån så står han för det mesta betalningarna i hemmet eftersom jag är tjänstledig, ibland blir det inte så mycket över förutom till matpengar så han köper inte heller så mycket fint till sig själv. Han är världens snällaste som säger att “när jag kanske vill studera så vet jag att du hade gjort samma sak för mig” så därför tycker jag att han förtjänar detta presentkort, lagom till hans 25års dag också 🙂 Kram

 85. Efter snart 9 fullgångna månader med vår lilla flicka i magen som beräknas komma nu i april förtjänar MIN baby att få kickstarta pappaliveg med en ny, fräsch och vårig garderob! Så som han slitit med mig, ställt upp dag som natt & inte en enda dag låtit bli att uttrycka hur vacker och fantastisk han tycker att jag är (trots att jag själv upplever att jag sakta förfaller, haha!)
  Han är så fin på alla sätt och vis min R, och förtjänar detta så mycket. Han förtjänar att få glänsa lite extra på utsidan lika mycket som han gör på insidan, ingen skulle vara mer tacksam än jag!

 86. Åh, alltså.. om du bara visste vad välbehövligt. Min make går runt i en blandning med jeans a la 80-tal, stora som hus, säckiga. Så är han färgblind o har de allra konstigaste färgkombosarna. Snygg o stilig är han men detta liksom försvinner i hans tråkjeans o cargobyxor. Vill nu få stil på mannen som nyligen fyllt 48!

 87. Åh, detta presentkort skulle jag vilja vinna till min blivande man! Vi ska gifta oss i sommar och bröllopsplaneringen är i full gång. Han är helt fantastiskt som ställer upp på alla mina tokiga idéer inför den stora dagen! Han är helt klart värd att skämmas bort lite extra ❤

 88. Todelooo vilken tävling!!!
  Min stiliga son på 16år skulle jag vilja stajla i detta märke. Smak handlar inte om dyra märkesvaror utan stil. Riktigt snygga kläder var detta!

 89. Det slitna jeansen, den urtvättade skjortan och den bruna rocken från 2001, skulle verkligen behövas uppdateras. Men så är han våran älskling prioriterar aldrig garderoben och tycker nog äsch inte ska väl jag. Han drömmer om en fin garderob, snygg bil och pengar på kontot och mera familjetid (med trollungarna) men får inte riktigt ihop det som egen företagare utan sliter sitt hår och sin tid. Förra året fyllde han 40 år och krisen kom direkt. Det skulle vara roligt att pigga upp honom lite för utan honom skulle vi inte le så här mycket och livet skulle inte innehålla så här mycket kärlek.

 90. Vi har under 1 års tid förlorat min mans mamma (Farmor) min mamma (Mormor) Som grädde på moset är jag insjuknad i en neurologisk sjukdom som gör mig sängborden och rullstolsburen. Min älskade man tar hand om allt. Barnen, och allt hushållsarbete, hämtar, lämnar, skjutsar, handlar och lagar mat. Han köper inget till sig själv! Ett presentkort skulle vara enormt uppskattat!!

 91. Önskar verkligen att min kära man vann det här. Han jobbar hårt som det redan är. Gnäller aldrig. Inget är ett problem för honom. Ställer alltid upp både för barnen och för mig. Skjutsar barn till och från träningar. Nu ligger jag här hemma med bruten fot och han får verkligen göra ALLT då jag inte får belasta foten. Han har dessutom har brist på kläder och springer runt i ett par jeans med ett stor (luft)hål i grenen. Tänk om jag kunde få vinna det här till honom, som en liten guldkant på tillvaron – det skulle han vara mer än värd. <3

 92. Jag och min sambo har en liten 2-åring och har lixom fastnat i det praktiska tråkiga klädträsket! Jag skulle vilja vinna detta åt ha så vi kan hotta upp hand garderob med nya snygga skjortor och jeans som inte är urtvättade och halvfläckiga av barnmat som man ju för glatta livet försöker hålla sig undan när det vankas matstund för barnet.
  Vi har båda arbeten där vi har arbetskläder och det blir lätt så att man går i samma gamla trasor hemma!

 93. Hejsan 🙂
  Åhh vilken trevlig tävling!! Gillas <3
  Det skulle vara fantastiskt kul att få vinna detta till min kära man <3 prioriteringar för honom är att familjen mår bra och vi har det vi behöver ! Innan jul total renoverade vi vårt kök och vår hall ,allt gjorde vi själva men han slet mest.
  Så det skulle vara en underbar grej att få överraska honom med detta 🙂 Snygga kläder har dom!
  Önskar dig en fin dag!:-)

 94. En tävling som inte kunde komma lägligare, min finaste fyller 40 år den 30 mars och det vore så fantastiskt att få överraska honom med detta. Det är dessutom en stil som passar honom perfekt och som han gillar. En surprise de luxe 🙂

 95. Efter både husköp och bebis så har inte sambon prioriterat sig själv på många år så att få unna honom en sån fin vinst hade ju varit drömmen, tänk vad glad han hade blivit och vad jag sett så ser detta verkligen ut som “hans stil”

 96. Oh:D
  Vi som ska till Stockholm i 4 dagar i Maj och frottera oss på stan och på Friends Arena (Depeche Mode)! Jag skulle bli överlycklig om sambon fick åka dit ny-ekiperad och snyggelisnygg.
  Hoppas, hoppas!<3<3
  Susanne
  (@sussieak)

 97. En härlig present till min man som kämpar med övervikt och behöver peppas lite för att orka fortsätta till ett hälsosammare liv.

 98. Min man köper sällan kläder till sig själv…just nu prioriterar han/vi våra fyra barn framför oss själva..
  Han skulle verkligen behöva lite nytt i garderoben…jag tycker han klär sig lite för “ungdomligt” och skulle vilja ha in en mer manlig stil😉Hoppas på tur nu då👌👏

 99. 1 mars blev jag och min kille äntligen sambos efter 1,5 år tillsammans. Just i denna kärleksbubbla så vände vår tillvaro upp och ner. Min kära svärfar skulle in på en helt vanlig rutinoperation i början av mars som slutade med komplikationer. Från en frisk människa till ett paket. Han har under mars månad legat på intensiven och min kära sambo har tillbringat dygnet runt hos sin far för att vaka över honom. Jag vet att pengar, kläder och materiella ting inte kan ändra eller kompensera detta men en liten lycka eller glädjebesked skulle göra min sambo gott nu – han är så värd det!

 100. Åhh vilken härlig tävling 👏👏 Jag skulle gärna vilja överraska mannen i mitt liv. Han som kompletterar mig som ingen annan och står tryggt och stadigt när allt runt omkring rasar. En uppmuntran att fortsätta vara modig, våga ta för sig av livets goda och aldrig sluta tro på sig själv 💪❤️

 101. Min man fyller 40 år i år och har dessutom precis börjat på ett nytt ett jobb där klädkoden är mer “business” så lite nya kläder från Owen & Sons vore sannerligen ett välkommet tillskott i garderoben!

 102. Jag har ingen man men en son som fyller 16 år i april. Skulle vara så roligt att få överraska honom med ett sånt generöst
  Presentkort, håller tummar och tår.

 103. Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min älskade pappa! Han har länge kämpat och kämpar fortfarande med utbrändhet, mitt i allt fick min mamma cancer som hon behandlas för nu! Han skulle verkligen bli glad för detta, min älskade papi!

 104. I maj firar vi 5-årig bröllopsdag
  och hade gärna överraskat med denna fina vinst.
  För visst är man lite trött på att lappa gamla jeans 🙂

 105. Min sambo prioriterar aldrig sig själv. Han överraskar gärna mig och våra flickor med presenter och fina kläder. För honom är det viktigaste att jag går i fina kläder. Jag får tvinga honom att plocka fram sitt intresse för kläder som han tidigare hade om det ska bli köpt något alls. Nu är det hans tur att unna sig utan dåligt samvete för att lägga pengar på sig själv❤

 106. Å, jösses! Det här är en tävling för min darling!! I de 18 snabba år vi varit tillsammans har han gått i arbetsklädsel hela dagarna, för att sedan komma hem och byta till fotbollskläder. Alltid prioriterat praktiskt före snyggt när han själv ska handla kläder. (Tur att han har sin snälla fru som uppdaterar honom emellanåt!) Nu har vi vårkittat alla våra tre barn och nu tycker jag att det är hans tur att bli vårsnygg/ vrålsnygg!!!

 107. Tror att detta klädmärke skulle uppskattas av min särbo, han är lite kräsen men tror verkligen att han skulle gilla detta och bli så snygg och fräsch. Skulle vara perfekt att vinna detta presentkort och få köpa dessa snygga kläder.

 108. Jag vill vinna presentkortet och ge det till min pappa❤ Oj, så fräsig han skulle bli! Och säkert känna sig tio år yngre på köpet!

 109. Min man behöver lite nya kläder så JA TACK! Plus att han hade varit skitsnygg i den outfiten…;😍

 110. Just nu när jag skriver detta sitter min man med trasiga jeans, då är det tur att Ellos finns (nödrim ;-)). Han har suktat efter fina kläder, dock inte av läder. C vill ha persedlar av vett och sans som inte innehas av alla till mans. Därför är han värd denna chans att vinna kläder av Owen & sons.

 111. Vad skulle inte passa bättre än en ny garderob 🙂 efter två års sjukskrivning, två ryggoperationer lite annat smått och gott med mycket lidande men ändå en framtidstro. Vägen ut i arbetslivet Går inte enbart genom kläderna men det är en bra början❤

 112. Jag erkänner det, jag är alldeles för stressad för att hänga tvätt. Jag slänger in allt (förutom mina kläder 😉) i torktumlarn.
  Min man klagar på att tröjorna krympt, jag låtsas som ingenting.
  Han är värd nya kläder, kläder han aldrig unnar sig.

 113. Owen & Sons, are the attractive ones! Let my husband join, give me the 3000 coin! His birthday is the same day as deadline, let him be the headline! Cause he loves courting me, since he went down on bended knee. Let me pay him back and pimp his wardrobe with other than black.

 114. Den här gåvan skulle jag vilja ge till min man Tobias. Han är världens bästa make och pappa till våra barn och sätter alltid oss i främsta rum. Han är värd allt och den här vinsten med kläder vet jag skulle göra honom jätteglad.

 115. Det vore något för min sambo! Eller för mig rättare sagt, han är totalt ointresserad av kläder! Tänk att få ekipera upp honom lite, vilken dröm!

 116. Firar 10 år med min man nu i mars och detta hade varit en fin present till honom ❤️

 117. Det skulle vara helt fantastiskt att få överraska min underbara man med detta pris❤Han behöver uppdatera sin garderob nu inför den stundande våren🌷Han har haft en tung period så detta skulle nog pigga upp honom ordentligt😃

 118. Alltså min man. Har en stil (eller inte) som mest påminner om Seinfelds bättre glansdagar. Tänk jeans, men liksom utan passform, överallt. Tänk mocka-jacka, alltså den korta varianten med blixtlås.Tänk sneakers, men då inte de coola snygga man skrider fram i första vårdagen direkt. Alltså han är ju så snygg min man, och en fin kropp har han också och inte ens fyllda 45!! MEN, det är bara det att utveckligen inte gått framåt alls sedan 1998. En cool och uppdaterad stil som liksom plockar fram hans snygghet och som skulle förstärka hans personlighet och fina insida tror jag skulle få honom att falla pladask för sig själv. Vore helt fantastiskt att få överraska med en vinst! Oh well. Vem än den lyckliga vinnaren blir så kan jag skriva under på att man gärna skulle synas i dennes sällskap- såå snyggt!

 119. När jag har lyckan att ha den absolut finaste sambon och pappan till mina barn är ju det minsta jag kan göra att ställa upp och vara med i tävlingen. Han förtjänar allt min Jonas, även bekväma och snygga kläder.

 120. Tjing!
  Vi har många skavanker, jag och mannen. Vi skäller, vi bråkar vi gnäller. Vardagen är och vi lär att vi inget utan varann är!
  Jag älskar honom efter 22 år, han är tryggheten i livet.
  Kram

 121. Min karl behöver detta, en rejäl knuff i ändan. Han är hopplös när det kommer till kläder, ett par jeans använder han, tills dom bokstavligt talat faller sönder-då, men inte innan, köper han nya. Det är hans filosofi när det kommer till kläder. Därför vore det så underbart att få överösa honom med massa nytt och snyggt till garderoben.

 122. ” Det är så galet skönt att aldrig behöva tänka ut vad jag ska ha för färg på kläderna ” Citat från min man som är militär” Kan tyckas skönt men svårt tråkigt för mig som ska titta på honom 😁så jag vill gärna vinna för min egen skull så blir vi alla lite lyckligare ! Min lille son på 1 år ärver som många andra kläder från sina syskon – det mindre roliga är att han har 3 storasystrar 😅 mycket” tjejigt ” blir det – han slipper dock klänningarna 😁Handlar dessutom mycket på ellos åt mig själv och gillar deras snabba leveranser och bra erbjudanden man får som kund ☺

 123. Åh detta är en tävling för min fina älskling som alltid prioriterar alla andra i familjen först!!! detta förtjänar han verkligen så som han ställt upp på sin höggravida fru under lång tid nu:) jag håller alla tummar som går nu att han blir the lucky one!!!

 124. Kul med en tävling för söner, män och fäder
  Att också de kan få vinna snygga kläder
  Min man är den bästa för mig
  Bryr sig alltid minst om sig
  Owen & Sons finaste outfit
  Skulle passa på hjärtat mitt

 125. Perfekt att förnya sönernas garderob inför våren/sommaren. Har två söner som växer och alltid behöver något nytt fräscht. /Anna H

 126. Eftersom vi nyss köpt hus som behöver renoveras går alla våra pengar just nu på dränering, takbyte, värmepump, altanbygge, tapetsering, målning… Det tar ju aldrig slut! Min man jobbar och fixar och unnar sig ingenting i klädväg. Det skulle vara fantastiskt att få överraska honom med ett presentkort!

 127. Min man införskaffar sällan något nytt, speciellt inte om det inkluderar besök i klaustrofobisk provhytt. Så att rimma för att försöka vinna detta till honom kan man ju tänka sig, som en minst sagt omtänksam handling från hans snälla tjej. För jisses vad han kommer att få sig en fundering, när han ser sin spegelbild iklädd denna coola mundering. Garanterat han inser att det verkligen var dags för ett uppdaterat kläd-kit, och bäst av allt han slipper mina pikar om hans vanligtvis ganska dystra outfit. Som ni förstår är han såklart inte så intresserad av kläder ju, men inser nog ändå att det är 2017 och inte 1997. Kanske ändå på tiden att uppdatera stilen nu? Så om han nu får chansen att på vinstvågen rida, garanterat det blir fler klick på Ellos hemsida.

 128. Med ett presentkort blir shoppingen av, det är så svårt att få min underbara sambo att köpa kläder till sig själv, han tycker att han har allt han behöver i sin garderob (även tröjor med hål på går att använda när han är hemma säger han) så lite nya schyssta kläder gör att jag kanske får slänga lite trasiga tröjor och får en välklädd man i huset, det säger jag inte nej till 🙂

 129. Detta outfit vill jag ge min man som ligger just idag på sjukhus efter en oparation. Efter fyrtio år tillsammans vill jag överraska han. Nu är det dags att han byter ut mjukisbyxorna till en manlig look, nya tider kan börja, tjohooo! Sari

 130. Efter några år med en jobbig skilsmässan med otrogen f.d man bakom mig, är min nya kärlek en person som älskar mig villkorslöst. Han låter mig vara som jag är, jag får sörja/älta mitt “gamla liv”, stöttar mig och finns där när jag dippar. Han sätter mig framför sin egna behov och han är så värd lite coola kläder som jag tyvärr inte har möjligheten att överraska honom med.
  Stor kram

 131. Nu när min man ska fylla
  jag honom vill hylla
  vad passar bättre än nya fräscha kläder
  nu när det blir varmare väder
  han som alltid ställer upp för oss
  är värd att på Ellos shoppa loss.

 132. Min älskade make har blivit MORFAR … Skulle vara hur coolt som helst om han och baby Alice ( Född 24/1-17, är nu 2 månader och väger 3260 g och är 48 cm “lång”) kunde vinna ett presentkort för att inhandla lite nytt till våren. Tänk va fint att morfar och barnbarn kunde gå runt tillsammans med coola och prisvärda kläder tillsammans. Kan skvallra om att morfar Jonas är galet snygg och Alice är tokfin såklart. Nu håller jag tummen på vinst till mina fina älsklingar 🙂

 133. Älskar den fräscha looken och kombinationen av klara o slitna färger. Stilfullt klassiskt o helt rätt i tiden. Min man skulle se galet snygg ut i just den kombinationen. Så om presenten möjligen skulle tillfalla honom så känns det som vi båda vinner. Han får snygga o sköna kläder som jag får vila mina ögon på. 🤗

 134. Detta skulle vara en perfekt extra present till min älskade man när han fyller 30 år den 8 april! Han har alltid haft ett modeintresse men unnar sig inte så ofta som en annan gör😄 Det skulle vara så kul att han får köpa sig en ny vårgarderob! Det är han värd ❤

 135. Jag har inte någon honey att sätta kläderna på, men jag skulle gärna vilja bära dom själv. Så hoppas inte det utesluter mig från tävligen.

 136. Jag älskar att klä min familj. Och då min man är färgblind så blir det ofta att jag står till hjälp. Att kika in på Ellos och kläderna är som att hamna i lösgodishyllan på ICA. Min man handlar sällan till sig själv medan jag inte har någon hejd. Det vore självfallet superroligt att få ge honom och kanske mig lite med då jag får vara med och plocka.

 137. Jag skulle vilja ge detta till min man då han snart ska börja på nytt jobb och skulle behöva en helt ny garderob. Han har äntligen fått det jobbet han vill ha och förtjänar, men det kräver lite snyggare kläder och tycker att de kläder du visat skulle passa perfekt till ändamålet. Hoppas verkligen jag kan få ge detta till honom för att visa hur mycket vi uppskattar honom!

 138. Min honey har lyckas promenera bort 15 kg sedan två månader tillbaka 😃👍 väl värd en ny storlek och garderob 🙌
  Dessutom firar vi 20-årig bröllop i år 🎁💃🚶☀️♥️

 139. Jag skulle gärna vill vinna till min son som efter en lårskada o fraktur på knäskålen har levt sitt liv i mjukisbyxor på grund av olika gips sedan i vintras. Nu närmar han sig rehabtiden. Vad roligt det skulle vara om han kunde få lite nya och fräscha kläder tills dess.

 140. Om jag detta skulle vinna ,
  Jag skulle bli en lycklig kvinna,
  Tänk att med Owen & Sons mannen få klä,
  Som inte för kläder öppnar sin portmonnä ,
  Dessutom från Ellos som är min favorit,
  Där det finns mycket som kan stilla min aptit.

 141. Maken har blivit rund om baken
  Och går här hemma halvnaken
  Shoppa i butik är uteslutet
  Vilken tur att Ellos har det rätta utbudet!
  Enkelt och smidigt beställa på nätet
  Åt Han som älskar att både laga och provsmaka käket!
  Jag håller tummar och tår att vi får brista ut i ett ödmjukt och mycket tacksamt segervrål 😊.
  ( OBS! Läs detta med glimten i ögat, det är min käre älskade man som själv säger att kläderna inte riktigt passar längre 😉💗)

 142. Min honey är mitt allt, tar sig tid att lyssna,
  får mig att varva ner och ta det kallt.
  Min honey älskar mig för den jag är,
  trots humörsvängningar, diskussionsbesatthet och allt det där.
  Min honey tar småsaker med en klackspark,
  får mig att tro på mig själv och gör mig stark.
  Min honey är mjuk och len, som balsam för min själ.
  Han gör allt för att vi ska ha det bra, han vill mig väl.
  Min honey är den vackraste mannen som finns i min värld.
  Att bli bortskämd med detta är han sååå värd <3

 143. Mon Mari – det finns liksom inte ord eller tillräckligt med tid för att beskriva honom. Gör allt för mig, stort som smått; smörjer mina fötter när jag ber om det, åker till ICA kl 22:15 och köper nåt som jag bara måååååste ha, är världens bästa buspappa till vår Iris 1,5 år, gerar lister till vårt nyköpta vrak till hus hela helgerna och sist men inte minst så försöker han sluta snusa efter att ha snusat i nästan 20 år. Hurra älskling – du förtjänar verkligen uppmuntran.

 144. Eldstesønnen vår har tagit igjenn sin far på høyden, og derfor har han også begynt å låne klær av han. Litt koselig synest jeg, men pappaen trenger da litt mer påfyll av flotte klær! 😄🙌

 145. Min man Johannes, han har inte alls någon stil,
  han klär sig som en gängmedlem mixat med gammal stofil.
  Han behöver hjälp av Owen & Sons och Ellos proffsiga gäng
  nu är det slut på gubbjackor och Gällivarehäng
  Han förtjänar att få bli en riktig “fashion-star”
  för han är ju, trots sina modemissar, världens bästa make och far!

 146. Går det att hoppa över en generation? Jag skulle vilja överraska gubbvännen och hans barnbarn för jag har ju blivit bonusfarmor!

Comments are closed.