HEJ SOMMARTIDER.

Glass och sool = underbart

.

.

.

Hej bloggisar & sommartid!

.

.

 W.o.w vilken helt underbar sommardag vi haft idag! 20 grader varmt visade termometern här hemma som högst och efter att jag hade tagit en motionsrunda runt city i solen så åkte skatterna med mig för att köpa säsongens första glassar och GB:s glassnyheter 2017 (och lite nya inspirerande magasins ). Måste ju alltid testa de nya glassarna varje år, även om jag själv inte världens största pinnglassfantast (är personligen mer för strut med mjukglass + strössel eller ett rån med riktig härlig italiensk gräddglass. Mmmm. När vi var små så fanns det ett ställe på söder i S-hlm, tror det var Götgatan, där vi brukade köpa den godaste italienska glassen jag någonsin ätit)

.

Hur som helst, Bea älskade ”Minionglassen” (ej på bild med det var visst banansmak och blåbär) och jag tyckte att Daim Liquorice var lite i mesigaste laget (smakade lite söt lakrits) Magnum Cooke Crumble tyckte H var något för sötsliskig och Solero Strawberry Smoothie smakade tyvärr nästan ingenting (som att suga på en frusen jordgubbe!) Så lite bladade betyg och inga jättejubel för min del så nästa gång vi köper glass från glassbox blir det Noggern igen (en säker favvis!)

.

.

Önskar er alla en mysig söndagskväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

6 kommentarer till “HEJ SOMMARTIDER

  1. Glassigt! hehu ^^
    äter typ en glass om året och då blir det antingen mjukglass eller Magnum Classic! <3
    kram
    Emma

  2. Hallå! Vilken fin trappa ni har! Blev nyfiken på vad det är för material? Betong som ni målat? Den var så matt och fin och smälter fint ihop med sockeln. Vi har också ett vitt, putsat hus och letar inspiration till hur vi ska göra med vår trapp som är i stort behov av en uppfräschning! Har du tid att berätta om hur ni gjort vore det guld värt. / Anna

  3. Åh nu måste jag åka o köpa glass !! Fina kläder du har var har du köpt Träningsbrallorna o t shirten ? Ha en fin em

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg