VÅR VÅFFELDAG
..

Ovan – vår våffeldag!

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

Här har vi kommit hem efter en jättemysig dag ute på landet hos H´s mamma och allas vår K! Det bjöds på nygräddade våfflor efter gammalt specialrecept eftersom det var Våffeldag och allt (Svärmor bjuder ju inte på vilka mixpåsevåfflor som helst heller!) Solen sken och alla var glada och det delades ut presenter och planerades restrip. En riktigt fin lördag mao:)

.

Nu har vi landat hemma igen (Bea blev kvar för lite sleep over) och proppmätta ligger vi här i en hög i soffan och ska inte göra mycket alls ikväll förutom att se film (tror det blir Inferno- någon som sett?) och klia varandra på ryggarna och m y s a!

.

.

Hoppas ni får en fin kväll alla!

.

(och för dem som undrar så kommer min spetsblus från St Tropez och svarta jeansen är från bästa jeansmärket Twist & Tango. Älskar verkligen deras jeans med hög midja – finns inget skönare – och finns att köpa hos Modesto)

.

.

KRAM

.

.

.

 
 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “VÅR VÅFFELDAG

  1. Så vackert hem, hade gärna sett mer kanske inredninsspecial från fina svärmor och svärfar vore fantastico, läser ju din blogg fast jag är närmare svärmors ålder, älskar flärd och inredning kram

  2. Här missades dessvärre våffeldagen helt men det får bli nån annan dag istället. Gott är det…ibland 🙂
    Kram och ha en fortsatt skön kväll.

  3. Hej! Vad heter Saint Tropez blusen? Vill gärna köpa en likadan. Tror du den finns kvar?
    Tacksam för svar! 🙂

Comments are closed.