HINNER INTE MED MIG

.

Litet energipaket – nu i bur!:)

.

.

.

Hello snyggingar!

.

.

Åh  vad jag känner mig rätt slut just nu faktiskt! Känns som om jag inte hinner med någonting om dagarna och det jag hinner blir halvdant. Jag får prioritera och det jag prioriterat allra lägst är mig själv och det börjar kännas, och märkas, ordentligt nu. När var jag hos frissan senast – kan det varit i ja, november? Gaaah. För att inte prata träningen, oh my oh my… Skaffade ett gymkort, också i november tror jag, för att vara duktig och bli stark och hur många gånger har jag gått dit sen dess tror ni? Hm? Ingen gång! Inte klokt ju. Hatar att inte ha bra kondis och vara stark i kroppen och långa barnvagnsprommisar räcker ju inte (för mig iaf – hej jag är 44 år och 4-barnsmamma liksom..) Är trött i knoppen och kroppen och huden är också vårtrött – åh jag vill göra lite fillers och botox igen och se pigg ut (Älskar fillers) Gå på massage för ryggen (att bära bebis på höften är ju inte det bästa) och få välbehövlig pedikyr och manikyr..

.

Och så har vi den där mammamagen som jag fortfarande är depp över.. Kejsarsnittet jag gjorde förra våren läkte inte som det skulle pga fel verktyg och slarv vid operationen (Det tog nästan två månader innan det slutade vara och vätska) Ärret blev omlott och jättefult. Fick tid för att rätta till ärret i höstas och opererades men nä, det blev inte fint den gången heller. Nu står jag i kö för att sjukhuset ska göra ett nytt försök och jag förstår ju att jag är lägst prio så det tar nog lite tid. Och jag har tänkt att jag ska ta tag i fysträningen efter operationen för att det är roligare då när allt är klart.. Men nu har jag bestämt mig att nu får det räcka. Att inte ta hand om sig själv pga hundra dåliga ursäkter sänker ju energin hos vem som helst! Bara att börja och jag börjar imorgon. Allt eller inget, nu ska denna babymamma rycka upp sig och komma ut ur vinteridet. Nu ska det gås på gym regelbundet och det ska bokas frisstid och vårfixas och piffas. L ä n g t a r.

.

.

Skönt det var att gnälla av sig lite till er! (även om det gäller så värdsliga ting som slitna toppar, ärr och fnasiga fötter:)

.

.

Ha nu en mysig kväll vänner så ses vi imorgon

.

.

KRAM

.

.

.

23 kommentarer till “HINNER INTE MED MIG

 1. Måste bara få fråga utan att verka näbbig eller för att skapa debatt, vad spelar det för roll hur ärret ser ut? Det är ju bara du och ev dina nära som ser det. Du är ju frisk för övrigt tänker jag. Naturligtvis ska du göra som du känner men det känns onödigt att utsätta sig för onödig operation när det inte behövs för hälsan. Hoppas du inte tar illa upp över min fundering kanske kan du fundera ett varv till över en egentlig värdslig sak.

  1. Jag förstår Petra, jag har ärr på min mage och OJ vad folk ohämmat frågar… Det är ju bara på sommaren tack och lov men kul är det inte.

 2. Kände samma sak idag, börjar också i morgon-nu får det vara nog! Man vet ju hur härligt det känns när energin och orken är tillbaka! Nu kör vi🌝💖🌞

 3. Ja, vi har alla våra battles som vi kämpar med och vem har rätt att dömma någon annan.
  ”Everyons is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”
  Det bär jag med mig och jag har full respekt och förståelse för det du känner.
  Utkämpar mina egna krig med och måste med komma på mina fötter och det är väl bara att sätta igång som du säger 🙂
  Kram Anna

 4. Förstår hur du känner. Jag var alltid pulled together innan och hade stenkoll på hår, kläder osv. Nuförtiden ser jag ut som en luffare (no offense till alla vagabonder därute men det är ingen (livs)stil som passar mig ). Sen så har jag fem kilo kvar att gå ner. Inga av mina jeans passar så måste köpa en massa nya jeans och byxor. Min mage är långt ifrån som den var innan (jag var smal, lite för smal) och jag vantrivs med den. Jag försöker dock att vara tacksam varje dag att jag har ett frisk barn – det får mig att kämpa på. Jag tkr även att jag har blivit ”klokare” sedan jag blev mamma. Hoppas att allt känns bättre snart för dig.

 5. Ett ärr är inte hela världen!
  Njut av det du har istället.
  Perspektiv på livet är viktigare än kosmetisk perfektion,

 6. Förstår verkligen känslan. Men du är en väldigt vacker kvinna, med ett väldigt vackert hem.
  Dags att prioritera som du säger 🙂 gör några grejer bra, och släpp andra. Det är tufft i början, men sen kommer du känna att det går precis lika bra ändå. En träningssak 🙂
  Tror du ska vända dig till en privat plastikkirurg om du vill få ett snyggt ärr och glöm inte att det tar låååång tid innan ärr är färdigläkta. Kanske ser du inte slutresultatet ännu.

 7. Helt rätt! Man måste prioritera sig själv också ibland för att orka med och vara en bra mamma. Heja dig!
  Kram och ha en fin dag.

 8. Förstår din längtan!! Jag gick i, hrm, 6år och två barn senare innan jag tog tag i att prioritera mig själv 🙈🙈🙈 Gör inte som mig säger jag bara!! Det ligger mer i uttrycket ”Happy wife, Happy life” än man tror! Hela familjen mår tillslut dåligt när mamman gör det! Så ta lite tid för dig! Det är så viktigt!
  Kram,
  Anneli

 9. Hej från Zurich! Sa känns det ofta pa våren, man vill göra sa mycket när det blir ljust. önskar dig en underbar dag! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 10. Och själv är jag i toppform har äntligen gått ner till mitt ideal och min kropp är så fit. Underbar känsla när man når dit. promenader och ridning har tagit mig dit ( ja godisbegränsnig till helger förstås). Strålar man inifrån så behöver man knappt inte göra något mer. Jo en sak till som jag infört som daglig rutin jag smörjer mina fötter varje dag (sätter på mig strumpor direkt efteråt) ingen dyr eller fancy kräm utan vanlig hederlig fotkräm från apoteket och har inte haft tillstymmelse till torra spruckna fötter. Ta er den extra minuten varje dag och den ger er resultat jag lovar.

 11. ja vad ska man säga, är också 4-barns mamma (samma man) så jag har haft de på heltid, tack och lov. Du gör så gott du kan och det är jättebra. Som mamma / förälder ingår det i konceptet att sätta sig själv i sista rummet. Sist jag var till frissan var jag typ 20, är 52 nu. Vårt yngsta barn flyttar hemifrån till sommaren, då börjar min/vår nya tid och jag får då både tid och råd att göra det jag vill. Så mitt tips är : njut varje minut, dra ner på alla krav….. Sen är det ljuvligt att se hur det betalar sig att ha barnens bästa för ögonen. (vilket ju du har också) När de bli vuxna är det tiden tillsammans som de värdesätter och minns. Själv jobbade vi lite och fick umgås med dem, dock hade vi inte råd med resor och lekland, men oj vad mycket kul vi gjort i skog och mark. Skavanker på kroppen hör ju till liksom. Var stolt och nöjd att du fått äran att bli mamma fyra ggr till helt friska barn. Din tid kommer, var så säker.
  All lycka till dig // En mamma

 12. Vet inte om jag tror på att sätta sig själv sist? Jag tror på delat ansvar och att man ger varandra egentid emellanåt..
  Även föräldrar behöver få tid och odla sina intressen och annat som gör att du växer som människa och gör dig lycklig. Bara för att du blir mamma innebär det inte per automatik att du ger upp hela dig själv 🙂 det känns förlegat och lite sorgligt. En bra balans, mår alla bra av.
  Mvh Åsa

 13. Men jisses! Du har fyra friska ungar och ett till synes prioriterat liv, sluta med självömkan och var nöjd! Många skulle vara överlyckliga över en bråkdel av det du har och du gnäller över ett ickeperfekt ärr efter ett kejsarsnitt. Who cares?

 14. Som jag förstår dig. Är hemma med en 14 månaders och längtar efter businessklädsel, karriär och ny energi. Galet nog. Och förbjudet att säga säkerligen. Men det är sånt som ger mig energi. Funderar som bäst på när jag ska få ork till träning och mig själv. Det har aldrig varit naturligt och då är steget sååå långt

 15. Allvarligt – har ni inget snällt att säga – säg det inte – klart att var och en får ha sina egna önskningar och mål! :[

 16. Jag skulle rekommendera att du kontaktar en plastikkirurg privat och går den vägen istället. Ärrekonstruktion behöver inte vara så fasligt dyrt och då får du det åtgärdat snabbt och du blir säkert nöjd med resultatet. Lycka till!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg