DOFTLJUSFAVORITEN

.

Är en riktig periodare när det kommer till doftljus och just nu är jag helt inne på Cire Trudonljusen som doftar så där riktigt lyxigt elegant utan att vara för tungt. Har haft dofterna Josephine och Positano, ljuvliga ljus som räcker i evigheter, och nu är detta no 1 här hemma – Rose Poivrée tydligen inspirerad av Marie Antoinettes förkärlek för blommor. Vet ni btw att hon hade en hel egen konstgjord ”lekby” där hon och hennes vänner kunde leka vanliga och klä ner sig? ”Drottningen flydde undan ansvar och strikt hovstruktur till hennes privata lilla by i parken på Versaille. I byn klädde hon sig som en ung herdinna, medan hon fortfarande var omgiven av en kunglighets bekvämligheter. I den idylliska, pittoreska byn tog hon hand om djur i lantgården medan handplockade barn och ungdomar agerade invånare i byn. Marie Antoinette promenerade runt i byn med sina barn och hennes närmaste vänner anslöt sig till uppsluppna fester där alla deltagare deltog när korna mjölkades och grönsakerna skördades” Har själv varit på Versaille flera gånger, älskar historia och att besöka slott, och det är helt fantastiskt där. Rekommenderas om ni ska till Frankrike och Paris! (Vilket vi ska i sommar – wihoo! En hel månad blir det i år minsann:)

 
.
..

.

.

Den här delen i huset har verkligen blivit en ny favorit tack vare lite nya möbler, lyktor och så klart den där maffiga fototavlan. Love it

.

.

.

Ha nu en härlig lill-lördag så ses vi snaart (och t.a.c.k för all pepp i mitt förra inlägg – NI är bäst!!)

.

.

KRAM

.

.

.

16 kommentarer till “DOFTLJUSFAVORITEN

  1. Jag är typ historienörd nummer ett, men av nån anledning så har aldrig Paris lockat… kanske för att alla jag känner varit där redan ^^ haha

  2. Hej Petra!
    Du har en Jättetrevlig blogg som jag följt i många år😃
    Jag undrar var du har köpt din matta och om det är en Nain-matta? Skulle bli så glad om du svarade🙏Bästa hälsningar Ewa-Maj

    1. Petra svara ju så sällan på läsarnas frågor, men som tur är vet läsarna oftast svar på frågorna. 🙂 Vi får hjälpa varandra. Det är en Nain från carpetvista.se 🙂

  3. Så lekkert, du er sååå flink med interiør…så kjekt med litt nytt, skjønner godt at dette er blitt ett favorittdel av stuen 😊

  4. Hej, undrar om du ska göra Restylane skinboosters? Du pratade ju om fillers i ett inlägg. Vad tycker du om det och hur många ml brukar du få? Skulle vara tacksam för svar. Det är lite tråkigt att du inte tar dig tid att svara på frågor, det är ju vi dom är dina läsare och få skulle lite uppskattning vara kul😘

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg