MOT BLÅKULLA


 

 

 

 

.

På väg mot Blåkulla!

.

.

.

Tjingeling Skärtorsdag!

.

.

.

Hoppas ni mår fint och har laddat upp med godis hemma ifall ni får besöka av söta häxor ute på vift! Bea och hennes bestie är just nu ute här i kvarteren och delar ut handgjorda små påskort och önskar Glad Påsk och hoppas väl få lite gottgott tillbaka. Minns när jag var liten och vi ofta var på öjn på påsken och nästan ingen var på plats i sommarstugorna när man gick påskkäring. Bara en och gammal “lokalsgute” öppnade när man knackade på och bjöd på övermogen frukt, lite bridgeblandning eller om om man hade megatur – en smutsig tia haha!

.

Idag har jag varit en liten sväng på stan och tittade in hos min vän M på butiken Midtown (Igor) och handlade lite påskpresenter till familjen och även presenter till mig själv! Hittade nämligen så läckra maffiga ljusstakar som jag kände skulle passa super på vårat stora matsalsbord. Alla ljus man ställer på bordet ser vanligtvis ganska fjuttigt ut men nu blev det s å bra. Lovar att ta kort och visa!

.

.

Ha det nu så bra raringar tills vi ses igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “MOT BLÅKULLA

  1. Vilken söt påskkärring! o tänk va olika traditioner kan se ut i landet… Här i våran lilla stad målar man påskbrev som viks på ett speciellt sätt och fylls med godis. Sedan går barnen runt till sina kompisar, rycker upp dörren skriker glad påsk o kastar in brevet och springer allt man kan därifrån. Då ska den som fått brevet försöka hinna se vem det är eller allra helst få tag i dem! =) Himla kul hade vi faktiskt minns jag o nu börjar min äldsta förstå tjusningen med det hela! =)
    Hoppas du o familjen får en riktigt härlig påsk!!

Comments are closed.