ÖNSKAR ER ALLA
 

.

Årets påskägg & årets påskkanin

 
 

Ja ha nu en riktigt G.L.A.D Påsk alla bloggisar! Njut av ledighet och påskmat och massa av godis! Det ska jag göra iaf:) Just nu håller jag på att fixa i köket och gör bla lite sillinläggningar till imorgon då vi ska ha påsklunch här hos oss och bjuda på massa härlig påskmat..

På pigsen ovan och under ser ni Moje som liten påskkanin i full färd med att leka med påskägg (dock tomma sådana) Tidigt imorgon blir det riktig påskjakt ute i trädgården (tradition hos oss – gr ni också så!?) med full-laddade ägg som jag, eller ja påskharen, hittat på Åhlens. Tycket de var så där härligt färgglada, sockersöta och lite kitchiga som det ju ska vara på påsken!

.

.

.

.

.

Idag är det ju låångfredag och kommer ni ihåg denna dag när man var liten?? ALLT var stängt, tom “Ica och macken” och det fanns inget roligt att se på tv:n på kvällen (fanns ju bara tv på kvällen) utan bara svart-vita filmer och kanske mässor från någon kyrka någonstans. Man fick inte gå hem till kompisar och leka på Långfredagen utan skulle bara “ta det lugnt”. Minst sagt skillnad mot hur det är idag då allt är öppet på stan och som vanligt. Men jag tänkte att det kunde vara lite nyttigt att skatterna fick känna på att ha det liite långtråkigt iaf så jag samlade helt enkelt in deras enheter imorse. 2 ajfåns och 4 paddor är nu konfiskerade och just nu sitter de faktiskt och spelar spel tillsammans – hurra!

.

.

Ha det nu så fint tills vi ses igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “ÖNSKAR ER ALLA

Comments are closed.