MAGISK PÅSKAFTON
..

Måste bara visa mina nya ljusstakar här ovan på påskbordet! Hur snygga? Från Polspotten. Inga nyheter från dem men när jag såg dem live hos Midtown på Igor i Västerås (Bästa inredniningsbutiken som drivs av min fina vän och som ni inte får missa) så kände jag att två av dessa maffiga grenljusstakar skulle bli så bra på vårt stora matsalsbord och det blev det. GLAD PÅSK önskar förresten Midtown till alla er 🐣 och ger 20% på  dessa och ett helt köp för dig som är eller blir medlem hos dem! Tips tips (Obs. Ej spons/samarbete:)


.

Bonsoir bloggisar!

.

.

.

Kikar in en snabbis denna påskafton här där jag ligger i tvsoffan och pustar ut en efter en helt underbar påskafton med m a s s o r av god mat och godis. Oh my god. Tur att det bara är påsk en gång om året:) Vi har haft svärisarna här på påskbuffé och så klassisk påskäggskjakt och mys men mer om det imorgon (måste visa Beas helt otrolig  påsktårta också, hon är bara SÅ kreativ)

.

.

.

.

.

Glad fortsättning och ha en fin kväll!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “MAGISK PÅSKAFTON

  1. Verkligen fint! Är ljusstakarna i den stora eller lilla modellen? Tack för härlig inspiration!

  2. Man blir verkligen lika glad varje gång som du lägger ut dina fina bilder. Tack för all inspiration o som du ger.
    Glad fortsättning på påsken!!

Comments are closed.