NÄR ÄLSKLING KOM HEM

.

.

Min älskade make, mitt allt, my love var ju borta på resa i helgen. ”Herrklubben hade sin årliga utflykt” och de drog ner till Köpenhamn och roade sig och åt smørrebrød. Och jag var hemma med själv med  hela crewet. Läänge sen jag själv gjorde något på egen hand, typ sisådär hundra år sedan. Det har ju minst sagt varit ett intensivt år här hemma med att plötsligt att ha en liten bejbi igen (och vara typ 237 år. Och jobba. Plus ha en viljestark ettapluttare och två tonårsbarn..)

.

.

.

.

.

Hur som helst. När så min älskade älskling kommer hem efter sina dagar ”i sus och dus” så har han med sig små presenter till hela familia. Såna där genomtänkta urgulliga små gåvor som gör att jag bara vill hoppa upp i hans enorma famn och borra in näsan i hans bröst och kurra ihop mig och stanna där forever för att han är så söt. Min man är inte alls intresserad av inredning eller färg eller form – han är en supporter till mitt intresse men nä, han vill inte alls vara delaktig i tex tapet eller lampval. Därför är det s å  h i m l a  r a r t att han beger sig till just Royal Copenhagen och går där i butiken, stor och lång och bredaxlad bland det vackra sköra, och väljer lite nytt porslin till sin fru där hemma. Som han vet älskar R.C.

..

.

..

.,

.

.

Men allvarligt – det här uppläggningsfatet. Smäller av så snyggt.Tänk att man kan bli så glad över ett fat:)

.

.

..

.

Och till fatet en matchande skål, också från serien White Elements. Just nu fylld med doftande örter

.

.

.

.

.

Älskar min man så himla mycket. Älskar vårt liv! Tänk att man kan bli så kärlekskrank av att vara home alone ett par dagar och att få lite danskt husgeråd haha:)

.

.

.

Nu är det mys 100% som gäller! (Och minsann lite bubbel så här en regnig aprilmåndagskväll!)

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “NÄR ÄLSKLING KOM HEM

  1. Åååh, jag känner igen den där enorma glädjen när man träffar sin man igen efter att ha varit ifrån varandra några dagar – så fint skrivet av dig, blir glad av dina lyckokänslor! 🙂 Hoppas ni fick en riktigt härlig kväll, kram!! <3
    //Glamourpsykologen

  2. Så fint av honom, min andra hälft är också på vift. Tyvärr har han sällan något med sig hem 😉

  3. Åh ser att du har Kitchenmaid’s blender, är sugen på deras nya ’superblender’ men är rädd att den nog är lite väl dyr tyvärr. Tycker du att denna modell funkar bra? Kan man t ex göra en smoothie på morötter och rödbetor? Blir såå glad om du har tid och svara.
    Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg