SNART (NÅVÄL) ÄR DET SOL & BAD


 

.

Har precis klickat hem dessa uursöta badkläder till Bea & Moje! Baddräkt med sjöhästar och volang och badbyxor till bejbi med pooler och palmer från Molo.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Nä det är inget fint väder denna april, jag ger upp. När man t r o r att nu ska det väl bli så där lite vårsoligt och härligt (som idag) och beger sig ut på en pw med barnvagnen så börjar det så klart blåsa, hagla isbitar och tempen är nästan freezing. Brrrr. Längtar som en tok efter värme och sool (Valborg helgen kan vi nog också glömma blir fin. Det är alltid tok-kallt på Valborgsmässoafton!)

.

Hur som helst, här har jag precis lagt Maurits och ska ta en titt på vad jag kan hitta om det hotell vi ska åka till om exakt en månad! Var ju ett tag sen vi bokade detta (Vi åker tillsammans med vänner med en jämngammal bebis och det ska bli jättemysigt) och jag har fortfarande inte riktigt kollat in vart vi ska haha.  Med det är iaf detta Sunwing nedan som jag är helt övertygad om att några av er besökt (ska vara ett riktigt poppis Vinghotell)

.

.

.

.

Sunwing Sandy Bay Cypern! Nu vill jag jättegärna ha lite info om stället om ni kanske är gulliga och vill dela med er! (Har aldrig varit på Cypern faktiskt) Vad är plus vad är minus? Vad finns det att göra på resorten när man har en ett-åring? Bra restauranger i närheten? Väder i slutet av maj? Hur är spat? Vi ska bo så vi har poolacces som på bilden men jag gissar att jag komma hänga en del i kissiga bebispoolen iaf:)

.

.

Nu är det middagsdags och hurrey – H bjuder på sin Pasta Speciale ikväll! (Vill ni ha receptet så finns det i det här urgamla inlägget från 2012:)

.

.

Ha en mysig kväll!

.

.

KRAM

.

.

.

16 kommentarer till “SNART (NÅVÄL) ÄR DET SOL & BAD

 1. Underbart väder i slutet av maj, har varit där 2 gånger, ca 25 grader, härliga stränder!!

 2. Härligt!
  Öppnar ju ett OBC precis intill i juni som vi funderat på att boka, men väntar nog till vi vet helt säkert att det är färdigbyggt. Man vill ju inte störa av något byggande..
  Blir Cala Tarida på Ibiza för oss i år istället, längtar!!
  Ni kommer säkert får det lovely, Cypern är ju sol och värmesäkrast i hela medelhavet i maj typ.
  Krma

 3. Hotellet er jo supert, og klimaet👌Men Ayia Napa generelt er ganske så ukoselig 😌 Støyete hovedvei , og fulle folk.

 4. Jag är där nu. Hotellet är fint och väldigt barnvänligt men stranden ligger en bit ifrån, dvs inte direkt i anslutning till hotellet. Välj inte all inclusive. Vi var på ett hotell på fig tree bay för ett antal år sedan, Capo bay tror jag det heter.. finare hotell etc. Dock så var vi där utan barn…så vet inte hur bra det är med barn. Solen skiner här idag igen så ska njuta lite extra när jag läser om vädret hemma.

 5. Vi kom hem därifrån för en vecka sen!
  Fantastiska stränder m turkost vatten, solsäkert & många bra restauranger: Hokkaido såklart, som alla brukar tipsa om, är ett måste. Yo Thai är också bra om man gillar asiatiskt. Cuadro och De Medici för italienskt. Frukostbuffén på hotellet är för övrigt också riktigt bra.
  Tyvärr är det väldiga byggstörningar där pga OBC-bygget just nu, framför allt kring poolområdet och vid vissa av huslängorna. Pool-accesserna vid havet ligger lite lugnare till. Det gäller verkligen att hålla sig i rätt del av området! Rekommenderar Spa-poolen (bilden med himmelssängarna) när ni behöver vila från stöket vid vanliga poolområdet – där är det underbart och lugnt!
  Ha en härlig resa!

 6. Så härligt med Cypern, har bara varit där på konferens med jobbet en gång över en långhelg. Men det är väldigt vackert där. Det kommer nog att bli helt underbart. Och hotellet ser ju lockande ut. Kram Annika

 7. Jag blir galen på denna kylan alltså! Valborg kan jag ta(för som du säger, då är det alltid svinkallt!) men sen är det väl nog..?! Jag vill sitta ute å dricka kaffe på morronen, men det känns extremt avlägset..

 8. Vi åker till Cypern år efter år men sen några år tillbaka så hyr vi alltid eget modernt hus med pool! Det är rent, har aldrig blivit magsjuk på Cypern. Det är barnvänligt. Och det är solsäkert! Har bara gott att säga om Cypern!

 9. Kanske det bästa Sunwing Ving har? Det bygget ni ska bo på ligger väldigt bra till nära havet, vi bodde i lägenheter närmare receptionen. Väldigt bra bassänger och uppvärmt där det ”behövs”. Barnen vill ju bokstavligt talat bo i poolerna. Var på ett annat hotell i fjol och där lyckades min tös få urinvägsinfektion, vilket jag tror berodde på de iskalla poolerna (barn) som inte hade uppvärmning. Maten är helt okej, tycker den lilla restaurangen vid poolerna har goda sallader och take away mat. Bättre där än den stora restaurangen (som ligger i anslutning till receptionen). Som många ovan skriver finns också väldigt bra restauranger inne i centrum. Vi hade viss mat inkluderad på hotellet och ångrade oss bittert. Frukosten är helt enl. andra Sunwing i stort. För shopping har de en resa in till Nicosia men den var inte helt värd, fanns inte mycket där att se/köpa. Trevlig guide dock. Den turen kunde vi ha varit utan! Annars hade vi en toppenvecka där. Åker gärna igen.

 10. Jättefint hotell, var där förra året. Fin promenad in till Ayia Napa längs stranden (inte så upplyst så kanske inte så mysigt på kvällen…) Ät inte middag på hotellet, all inklusive matsalen är hemsk (tänk skolmatsal). Rakt över gatan var det bättre enkla restauranger som barnen älskade och inne i stan finns några toppenbra restauranger..
  Härligt att ha en solresa att se fram emot!

 11. Vi bodde också i nya delen där Ni ska bo som är toppen, på övre plan. Superfräscht. Övriga hotellet är slitet. Tyvärr var detta inte ett hotell i vår smak men vi är kräsna!! Vi hade tyvärr inte poolaccess men med det kommer ni vara toppennöjda. Stora poolen är allt annat än stor och överbefolkad, trångt och rörigt. Maten var väldigt god men det är som en skolmatsal, man går med brickor i kö efter varandra 🙂 Vet att ni varit på OBC Kreta som ju är mycket högre klass. Trevlig resa!

 12. Sjukt bra mat! Valde halvpension och åt i a la carte-restaurangen varje dag (Orkade inte buffén). Har aldrig ätit så mycket som då :).

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg