DAGENS INFLUENCER


.

.

Här har vi alltså dagens ”Influencer”! Influencer har ju blivit lite av ett inneord och det man kallas i ”branschen” och med detta ord menas någon som påverkar andra på social media (ja ni vet på bloggar, poddar och instagram) Själv så använder jag mycket sällan (eller aldrig) detta ord om mig själv för att ja det känns lite konstigt i munnen, som om man har fått ett virus haha:) Många andra gör ju det och man undrar lite n ä r blir man en sk ”Influencer”? Ska man ha ett visst antal bloggbesökare eller ska man ha ex antal följare på Insta för att vara en ”sådan som påverkar” eller är alla öppna instagrammare /bloggare influencers – någon som vet??:)

,

.

 

.

.

Men tilllbaka till dagens bloggerska som alltså ser ut så här – nya solisar från le Specs (Finns på Midtown Västerås), gamla jeans Seafarer, jacka Numph och sjal By MB.

.

.

 

 

.

.

Sköna röda tröjan (älskar röda, rosa och peachfärgade tröjor) med balla trycket på ryggen kommer från Maison Scotch Modesto.

.

,

.

.

.

På fötterna – såå fina klackar (älskar rött på klackar också) från Billi Bi också Modesto. Nu hade jag ju inte på mig dessa idag ska jag ju erkänna (det var ju mer sneakersväder denna apriltorsdag) utan jag ville bara visa hur fiina de är. Kommer användas flitigt till jeans och klänning när det blivit lite varmare!

.

.

.


.

.

Dagens alltså

.

.

Nu ska jag faktiskt ta och gå ut till grillen och grilla lite här! Brukar vara H som sköter detta men jag kan minsann jag också (är ju inte så svårt som killarna kanske vill få oss att tro:) Det blir superfavoriten just nu – grillad kyckling (marinerad i Caj P:s originalmarinad – den är den bästa av köpmarinader),crème fraîche med vitlök, salt och peppar, salladsmix från Ica (ja nu snackar vi easy-peasy-snabbmat) lite skivade jordgubbar och smulad fetaost på salladen så är vi i hamn. Huur gott som helst:)

.

.

Ha en mysig kväll raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

 

6 kommentarer till “DAGENS INFLUENCER

  1. Kanske när man inser att någon inspireras/influera så pass mycket att hen kopierar inte bara hela ens stil, utan också hem och sätta att vara 😉 Nej skämtar förstås, men absolut kan du räkna dig som en sådan 🙂

  2. Sjukt snygg är du! Älskar Maison Scotch!
    Vill passa på att tacka för den helt underbara grå nyansen som du tipsat om som vi nu har både hall och vardagsrum i! Lik NSC 1000-N men den blev så blå i vårt ljus så Nordsjöblandningen blev fantastiskt mjuk! TACK! <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg