MYSIG VALBORG

.

Min ena ballerina igår efter showen på Konserthuset! SÅ duktig du är min älskade ”Lolococos” och jag var nog den stoltaste mamman av alla där i publiken<3

 
.
.

.

Mina danstjejer!

.

.

 

.

Och mammas ”Beabanani”. Hjärteskrot. Såå fin ballerina som dansade till Nötknäpparn (Tyvärr kunde jag inte ta några kort på själva showen men alla barn på Liz Balettskola är verkligen helt amazing)

.

.

 

.

Jag och Moje lite småslumrande i vagnen (Vi trodde att han skulle somna som vanligt vid 18-tiden och Valborg skulle bli soft med en sovande bejbi. Moje var vaken 22… En superglad och nöjd bebis men ändå! Det är SÅ typiskt haha)

.

.
.

.

.

Efter Konserthuset blev en liten prommis ner till hamnen och en mycket mysig Valborgsmässoafton på Kajplatsen med små och stora vänner! Valborg Italianfamiliastyle med barn och skratt och stoj på restaurang (och någon brasa hann vi inte med. men vi kände röklukten när vi gick hemåt i natten iallafall:)

.

..

Bonjour!

.

.

..

Idag har vi ju 1 maj – hurra! Maj är nog kanske världens härligaste ord. Solen strålar här över Småstaden, det är v a r m t och gården verkligen exploderar av grönska (och min pollenallergi också!) Idag står ännu en dansshow, kalas på hoppland och middag med svärisarna på schema! Ska försöka hinna med lite trädgårdsfik också i solskenet och plantera lite utekrukor och sånt där mysigt:)

.

.

NJUT nu dagen vänner!

.

.

KRAM
.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “MYSIG VALBORG

  1. Lollo är en kopia av dig och Bea är ju såå lik pappa H…!! 🙂

  2. Fina!!!! Och alltid så fina bilder, du är grym!! Mysigt med Valborg, det firas inte i Usa och nåt som jag saknar varje år. Kramar och grattis till Moje!!

Comments are closed.