FULL FART DENNA HELG

.

.

På matsalsbordet ligger tack-för-showen-buketter och väntar till mina fina prima ballerinor för ikväll är det dansföreställning på Konserthuset och Lolo ska dansa 9(!) danser och Bea 2. Ska bli så kul att se! (SOM de har övat!)

.

.

.

Happy Valborg finingar!

.

.

Ja nu är det full fart kan ni tro! Den här helgen är crazy-daisy och det går i ett; dansträningar och häng med vänner och middag med vänner och tjejvinlunch och ansiktsbehandlingar och inbrott och födelsedagar och dansshower och presentshopping osv osv. Liite mycket så jag har lite svårt att hinna kika in. Ikväll ska vi i alla fall fira Valborg på restaurang med härliga vänner efter showen och det ska blir lugnt, skönt och supermysigt!)

.

,

.

.

Vi ses snart igen girls!

.

 

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “FULL FART DENNA HELG

  1. Allt lät ju riktigt härligt, förutom inbrottet😬Ha en mysig kväll😍Kram

    1. Våra fina grannar hade inbrott. Tre män med luvor och kofot bröt sönder entrédörren på natten när de var hemma. SÅ himla läskigt och vi blev alla skärrade

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg