NY KLOCKA & KAVAJ

.

Hittade en så himla cool klocka igår när jag var  och hälsade på min vän M som har butiken Midtown (de har så mycket snyggt där alltså så Midtown får ni verkligen inte missa om ni ska till Västerås – reklam reklam här för dem som är h e l t gratis:) En lyxig ny svensk klocka, Lecharl, som jag gissar kommer bli en riktigt hit då den är så speciell. En sån var absolut tvungen att bli min kände jag!

.

 

 

.

Och här har ni dagens jag nyss hemkommen efter ett race nere på stan. Hade en hel drös med småärenden som jag behövde fixa och så var det visst Barnens dag och fullt med folk så det tog lite tid (+ att jag fick dåligt samvete att jag missat detta – Bea hade säkert tyckt det var jätteroligt. B a d Mama) Dagens var iaf gamla slitna jeans från Custommade, gammal tisha från By MB och ny fin kavaj från My Sunday Morning (Och jag har galen hårkris just nu men vet inte alls vad jag ska göra med håret! Tips någon?)

,

,

 

.

.

Hur ball? (Men irriterande att jag var så ivrig att få visa klockan för er så jag glömde att stoppa in ändan på armbandet. Sån liten detalj som stör en van bloggerska haha:)

.

.

.

Ikväll är jag home alone med alla skatter (H är på herrpartej) och nu ska jag fixa lite Tortellinigratäng åt dem (SOM de älskar min Tortellinigratäng!) och sen blir det middag framför en mysig film en trappa upp för hela gänget<3

.

.

Ha nu en härlig lördagskväll finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “NY KLOCKA & KAVAJ

Comments are closed.